image description

De Schokdemper

Het vissen op karperputten wordt met de dag populairder. Vaak zit er op deze commercials, buiten de aanwezigheid van witvis, ook een bestand aan kleine karpers.

De karper is een zeer sterke vis die met een spurt de lijn en zelfs de hengel kan breken. Daarom heb je een schokdemper nodig die de ergste klappen opvangt.

Ga je met de vaste hengel op karpervissen dan is het dus van belang om topelastiek in je hengel te zetten. Meestal gebeurt dit in de eerste twee delen in combinatie met een pullabug, topbus en connector. 
 
De Albatros Bonanza is uitermate geschikt voor deze vorm van visserij. Deze hengels zijn gebouwd op een mal met korte secties.
 
Elke sectie heeft een ongelooflijke wanddikte en een X-cross wikkeling voor nog meer power. Verder is de top al voorzien van een grote binnendiameter en hoeft niet of nauwelijks te worden versneden. Perfect voor het vissen kort onder de kant op grote vis! De Bonanza vaste hengel is beschikbaar in lengtes van 5,50, 6,50 en 7,50 meter. Voor deze hengels is er ook een losse, tweedelige topset beschikbaar.
 
Adviesprijzen Bonanza Put-in Pole 5,50 meter € 84,95, 6,50 meter € 104,95, 7,50 meter € 122,50, Bonanza Top 2-Kit 2,26 meter € 19,90.
 
 
De top is al voorzien van een grote binnendiameter en hoeft niet of nauwelijks te worden versneden.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Super Sale Dagen - 21% korting op alles!
Willem Moorman -
image description
Struinen op Stadskarper in VIS TV
Willem Moorman -
image description
HOT: CAROLINA RIG
Willem Moorman -