Sawamura: Japans kunstaas van absolute topkwaliteit

Persbericht Fauna Hengelsport 

Sawamura: Japans kunstaas van absolute topkwaliteit 

Het Japanse Sawamura heeft de laatste jaren de harten van veel serieuze kunstaasvissers voor zich gewonnen. Met name dankzij de ‘One Up Shad’, die tijdens grote toernooien opvallend vaak het verschil leek te maken.

Het geheim van deze geweldige softbaits schuilt volgens de kenners met name in de speciale, olieachtige vloeistof die aan de One Up Shads is toegevoegd.

Vanaf nu kunnen alle softbaits van dit succes meeprofiteren, want deze vloeistof die overigens de naam ‘Allure Dressing Trump’ draagt, is sinds kort ook los verkrijgbaar!


De One Up Shad behoort tot de beste softbaits ter wereld en heeft al menig snoekbaars weten te verleiden...



...en dit goedje, genaamd 'Allure Dressing Trump' zou daar het geheim achter zijn! Allure Dressing Trump is verkrijgbaar bij Fauna Hengelsport.



Naast de sterke geur staan de One Up Shads tevens bekend om de uitzonderlijk soepele staart. Een loodkopje van vijf gram is voldoende om een mooie zwemactie te genereren en dat zie je zelden bij softbaits. Wat dat betreft zijn de One Up Shads wel een aanrader voor wie graag subtiel vist!



Ook de One Up Shad vind je bij Fauna Hengelsport, in allerlei soorten en maten overigens.



Welk kunstaas je ook zoekt, de kans is groot dat je het bij Fauna Hengelsport zult vinden. De megastore uit Raamsdonksveer is namelijk de grootste kunstaasspecialist van Nederland en België! Neem dus maar snel een kijkje in de webshop.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -