Sanders reusachtig aanwezig op Visma 2010

klik om naar de website te gaan

klik om naar de website te gaanSanders reusachtig aanwezig op Visma 2010

Met ruim 500 vierkante meter is de stand van Sanders Hengelsport de grootste van de Visma 2010. Naast gevestigde merken als Shimano, Sensas, Rive, Spro, Cresta, Drennan, Ringers en Preston zullen zij tevens hun eerste eigen merklijn introduceren.

Deze Sanders Hengelsport range is met name gericht op de witvisserij en zal feeders, vaste hengels, schepnetstelen, molens en visstations omvatten.

‘Gratis-weggeef-actie’
In samenwerking met de firma Spro geeft Sanders Hengelsport een hengelset cadeau aan de jeugdige visser tot en met 10 jaar. Deze hengelset kan afgehaald worden op standnummer 608 na overhandiging van de cadeaubon die wordt uitgegeven bij de ingang van de Visma. Let wel: op = op.

Vaste Hengels
Net als vorige jaren heeft Sanders Hengelsport ook dit jaar weer een zeer uitgebreide collectie vaste hengels op de stand. Er gelden veel speciale aanbiedingen op de vaste hengels en de hengelpacks van onder andere Shimano.

Op de stand kunt u de hengels voelen op volle lengte en zo uitstekend vergelijken. U treft er verder de vaste hengels van Shimano, Spro, Cresta, Preston, Sensas en Sanders.

Feeder- en Matchhengels
Ook een uitgebreide range aan feeder- en matchhengels zal niet ontbreken. Vraag naar de speciale aanbiedingen. Aanwezige merken zijn Shimano, Spro, Preston, Sensas en Sanders.

Stations
Wanneer u op zoek bent naar een nieuw visstation, dan komt u bij Sanders terecht in een ware Rive-show met spectaculaire prijzen en acties. Ook stations van Drennen zijn aanwezig en tot slot presenteert Sanders Hengelsport ook zijn eigen visstation.

Molens
Tijdens de Visma worden alle topmodellen van Shimano aangeboden tegen scherpe prijzen. Deze worden in de stand speciaal gepresenteerd op het zgn. moleneiland. Verder zijn er ook vele modellen molens van Spro en het eigen merk Sanders op de stand te verkrijgen.

Meer informatie: www.sandershengelsport.nl

klik om naar de website te gaan

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -