image description

Samenwerking Floris van Dijk en Wout van Leeuwen

Samenwerking Floris van Dijk en Wout van Leeuwen  

Door Ron Smits

De samenwerking tussen Wout van Leeuwen Fishing en Outdoor en OMG-hengelbouwer Floris van Dijk is sinds zaterdag 13 januari een feit.

Onder het genot van een hapje en een drankje heeft Floris de ruimte binnen de muren van Wout van Leeuwen te Vlaardingen feestelijk geopend.


Een bovenaanzicht van Wout van Leeuwen Fishing en Outdoor.

Een nieuw topoogje, een wikkeling vervangen, maar ook allerlei reparaties aan de hengels zijn nu bij Wout van Leeuwen Fishing en Outdoor mogelijk. Achterin de zaak de trap op naar OMG en indien mogelijk worden de reparaties door Floris direct uitgevoerd, terwijl u kunt genieten van een prachtig uitzicht van ruim 1200 m² hengelsport artikelen.


Hier wordt in de nabije toekomst hard gewerkt: reparaties, nieuwe hengels en workshops, maar ook veel visserslatijn worden verkocht.

Beter nog is natuurlijk om nog even tussen de vele hengelsportmaterialen te kijken naar de laatste nieuwtjes en eventueel ook nog de nodige materialen aan te schaffen.


Onder het genot van een natje even bijpraten.

Buiten het repareren van hengels, organiseert Floris ook workshops, zodat je zelf leert hoe je een hengel moet afbouwen. Aan het einde van zo’n workshop heb je dan ook je eigen gekozen hengel gemaakt. 

Floris bouwt ook op verzoek allerlei soorten hengels af. Wil je een bepaalde kleur, specifieke geleide ogen, een strakke of juist een minder strakke hengel, enkele of dubbele pootjes aan de geleide ogen, speciale wikkelingen, kurken greep of een kunststof greep, het is allemaal mogelijk bij Floris.


De trap op naar OMG.


Hier sluit ik me graag bij aan, Jaap


Vaste hengels, die heel efficiënt zijn gestockeerd.

Goede keus om samen te werken, volgens mij de toekomst om net iets meer te bieden dan de collega’s. Bovendien nodigt de één ook klanten uit voor de ander. Even een topoogje laten reparen en dan neem ik direct wat nieuw kunstaas mee en zo werkt het natuurlijk ook andersom. 


Foto’s boven en onder: keuze genoeg.

Ik wens Wout van Leeuwen Fishing en Outdoor en Floris van Dijk van OMG heel veel succes met deze samenwerking.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -