Salmo in Benelux weer volop verkrijgbaar.

Salmo in Benelux weer volop verkrijgbaar.

In de loop der jaren heeft Salmo vele modellen kunstaas geproduceerd waarvan er nu al enkele echte klassiekers zijn. Dat de mensen van Salmo dan ook zelf sportvissers in hart en nieren zijn mag wel duidelijk zijn.

Kunstaas gemaakt door en voor roofvissers waardoor er echte vangers als de Fatso, Slider en Perch ontstonden. Maar wat te denken van de Hornet die in alle maten een ware killer is geworden. Stuk voor stuk degelijk kunstaas met vangstkracht.

Met de verdeling van Salmo producten ontstonden er de laatste jaren wat problemen, waardoor het met name in de Benelux (België, Nederland, Luxemburg) moeilijk verkrijgbaar bleek.


Salmo in Benelux weer volop verkrijgbaar.

Daar is nu verandering in gekomen en het zal vanaf heden dan ook weer volop verkrijgbaar zijn. Het Duitse bedrijf ThinkBIG is de nieuwe verdeler voor de Benelux en heeft het complete pakket Salmo op voorraad. Alle modellen, kleuren en maten zijn direct leverbaar voor de winkelier.


Vertegenwoordiger voor Salmo Benelux: John Konings.

Het Benelux Pro Staff team is verantwoordelijk voor de promotie van Salmo en zijn nieuwe verdeler ThinkBIG. Dit team bestaat uit vertegenwoordiger John Konings en Pro Staffers Dick van Hattem en Pieter Nederlof. Zij gaan de komende tijd aan de slag om Salmo Benelux aan het publiek voor te stellen met o.a. tips en trix van de vele mogelijkheden met Salmo kunstaas.

Ook zullen zij bereid zijn al uw vragen omtrent de Salmo producten te beantwoorden. Houd de facebook pagina van Salmo Benelux dan ook in de gaten de komende tijd, https://www.facebook.com/pages/Salmo-Benelux/  
 
Heeft jou plaatselijke hengelsport winkelier nog geen Salmo producten of bepaalde modellen niet beschikbaar wijs hem op de nieuwe verdeler ThinkBIG. Alles is binnen enkele dagen beschikbaar.

Voor meer informatie kijk op www.thinkbig-online.de   
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -