image description

Rustig, krachtig en efficiƫnt!

Garmin® onthult de meest krachtigste en efficiënte Trolling motor voor de hengelsport; Force Trolling motor

Eemnes, 11 juli 2019; Garmin kondigt zijn nieuwe Force ™ Trolling Motor aan, die superieure kracht en efficiëntie levert voor de zoetwater Trolling Motor-markt.

Meer kracht en efficiëntie betekent dat vissers meer gebied kunnen bestrijken en langer op hun plek kunnen blijven, zelfs in zware omstandigheden - en zonder de vis te laten schrikken. Dankzij de borstelloze motor werkt Force bijna geruisloos, zowel onder als boven het water. Het is ook de eerste Trolling Motor met ingebouwde toonaangevende Garmin CHIRP traditionele en Ultra High-Definition ClearVü en SideVü scan-sonars. Zo kunnen vissers meer vis en structuur zien, zonder hinderlijke sonarruis.

"De Trolling Motor is een van de meest belangrijke apparaten op een zoetwater vissersboot en kan het verschil betekenen tussen een goede of een slechte dag op het water", zegt Dan Bartel, wereldwijde vice-president van Garmin voor consumentenverkopen. "Als nieuwe speler op de markt voor Trolling Motoren, is Garmin toegewijd om een ​​motor te leveren die net zo innovatief is als betrouwbaar, maar toch fluisterstil. Niet alleen is de Force Trolling Motor toonaangevend op het gebied van kracht en efficiëntie. Zijn robuuste, betrouwbare ontwerp is gebouwd om zwaar gebruik aan te kunnen"

Rustig, krachtig en efficiënt

De krachtige Force Trolling Motor heeft het vermogen om sneller van plek naar plek te varen en weet beter raad met wind en stromingen. Zelfs met al dat vermogen is het ook de meest efficiënte Trolling Motor die er is, zodat u er de hele dag mee kunt vissen. Bovendien is deze Trolling Motor fluisterstil. De zeer efficiënte borstelloze motor werkt op 36 V of 24 V. Op 24 V levert deze motor een stuwkracht die vergelijkbaar is met de 36 V motoren van onze concurrenten. De krachtigste, meest efficiënte en geruisloze Trolling Motor zonder sonarinterferentie.

Geïntegreerde Ultra High-Definition-sonar

De Force Trolling Motor wordt geleverd met een geïntegreerde transducer met CHIRP traditionele en Ultra High-Definition ClearVü en SideVü scanningsonars, zodat vissers meer vis en structuur kunnen zien met nauwelijks waarneembare sonarruis. Het kabelbeheersysteem beschermt de ingebouwde transducerkabels en extra accessoires, waaronder het volledige assortiment Panoptix™ en Panoptix LiveScope™ sonars.

Het complete systeem voor nauwkeurige bootcontrole

Draadloze integratie met een Garmin-kaartplotter en ingebouwde functie van de stuurautomaat zorgen ervoor dat vissers met Force sneller bij de vis kunnen komen en op diezelfde locatie kunnen blijven terwijl ze vissen. Dankzij de geïntegreerde koerssensor en GPS biedt Force een nauwkeurige virtuele ankerblokkering om vissers te helpen hun boot snel en nauwkeurig op hun visplek vast te leggen. Vanaf de kaartplotter kunnen gebruikers routes naar hun favoriete waypoint maken en tracks volgen terwijl ze aan het werk zijn. Sportvissers kunnen hun route instellen of een voorgestelde Auto Guidance3-route selecteren, en de Force Trolling Motor verplaatst ze automatisch langs de koers.

Force bevat een handig draadloos voetpedaal dat directe controle en reactievermogen biedt en toch voelt en stuurt als een kabelgestuurd pedaal. De pedaalweerstand is instelbaar en beschikt over met de voet bediende knoppen om de snelheid en koers en ankerblokkering te regelen. Het werkt draadloos met AA-batterijen of, indien gewenst, met een vaste bedrade verbinding.

Force kan ook vanaf elke locatie op de boot worden bediend via de meegeleverde draadloze afstandsbediening. De meegeleverde handheld afstandsbediening met een in zonlicht afleesbaar scherm biedt volledige controle over de Trolling Motor en unieke mogelijkheden voor het besturen met 'point-and-go' gebaren en het bedienen van de kaartplotter. Het toestel is waterbestendig en blijft drijven.

De Force Trolling Motor is naar verwachting beschikbaar in augustus 2019 en zal het verkrijgbaar zijn met een 50-inch of 57-inch verstelbare as voor adviesprijzen van respectievelijk € 3799 en

€ 3999. Ga voor meer informatie naar www.garmin.com/force.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Weerspiegeling 30: Twee zielen, twee gedachten.
Willem Moorman -
image description
De Hengelsport en Botenbeurs te Utrecht 2019
Willem Moorman -
image description
Poldersnoeken!
Willem Moorman -