Rozemeijer Propzzz…..klein formaat met grote prestaties

Persbericht Rozemeijer 

Rozemeijer Propzzz…..klein formaat met grote prestaties 

Eind 2015 heeft team Rozemeijer de nieuwe Propzzz in de markt geslingerd. Net voor de kerstvakantie werden de eerste winkeliers beleverd en vrijwel direct kwamen de eerste positieve reacties binnen van roofvissers en winkeliers.

De Propzzz kenmerkt zich door een aantal unieke en herkenbare specificaties die uniek zijn voor alle Rozemeijer pluggen/hardbaits. Natuurlijk het 360RSHS systeem op de voorste dreg. Bij alle andere pluggen op alle dreggen, echter bij de Propzzz door z’n propeller is dat achter niet mogelijk.  

Het maakt dat de dreg 360 graden kan draaien tegenover 'het lichaam' van de Propzzz.

Dit zorgt ervoor dat de dreg perfect in positie blijft tijdens het drillen van de vangst. Een vette extra tegen verspelen van vis. De Propzzz is tevens voorzien van dregbeschermers en VMC 9650 vlijmscherpe dreggen.


De Propzzz heeft z’n naam te danken aan de propeller achter z’n lijf. Deze propeller hoor je in het water…zzzzzzzz. Vandaar de naam Propzzz.

Enkele specificaties van de Propzzz:
- sterke ratel.
- drijvend.
- diepgang 40-90 centimeter.
- 23 gram zwaar.
- 10 centimeter lengte.
- voorzien van VMC 9650 dreggen maat twee.



Verkrijgbaar in Speckled Fire Tiger (SFT), Speckled Red Head (SRH), Speckled Hot Leopard (SHL, Speckled Blue Gill (SBG) & Speckled Hot Pike (SHP)

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -