Roven.nl brengt weer revolutionair nieuws uit!

Persbericht roven.nl

Roven.nl brengt weer revolutionair nieuws uit!

De twee nieuwste modellen van de Fish Arrow familie zijn eindelijk binnengekomen bij ons na lang wachten.  Deze twee modellen zijn de Huddle en de splittail en hebben een precies tegenovergestelde actie van elkaar waardoor deze elkaar goed aanvullen in de tacklebox.



De Fish Arrow Huddle is door zijn nieuwe huddle staart veel trager te vissen dan zijn voorganger (J shad). Doordat dit staartje veel platter en massiever is wordt gecreëerd dat deze staart met de minste actie in beweging komt. De verwachting is dan ook bij ons dat dit de absolute topper wordt bij heel passieve vissen of in de winter.

Dit model is uitgevoerd met een platte recht opstaande staart en is voorzien van levensechte ogen en een natuurgetrouwe kleur. De Fish Arrow Flash J 4 Huddle is een killer voor alle snoekbaarzen, baarzen, kopvoorns, windes en roofbleien die die de klappen van de zweep kennen en zal werkelijk dressuur doorbrekend werken op de zwaar beviste wateren waar elk kunstaas al getest is.



De Fish Arrow Split Tail is een bekend en een van de meest gebruikte modellen shads onder de roofvissers. Fish Arrow is nu eindelijk met dit model op de markt gekomen maar dan met de bekende eigenschappen van Fish Arrow. 

Deze Fish Arrow’s zijn in ieder geval de exacte kopieën van een levensecht aasvisje, de kleur die gekozen moet worden ligt aan de omstandigheden van het beviste water. Door zijn aluminiumfolie in de body wat licht reflecteert glinstert deze Fish Arrow extra sterk waardoor de levensechte  look exact geëvenaard wordt en er alleen nog de actie door de visser erin gebracht moet worden.

Deze Fish Arrow’s zijn hier te verkrijgen bij Roven.nl: www.roven.nl/roofvis
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -