Roven geeft 5 Westin KickTeez testpakketten weg!

Persbericht Roven.nl

Roven geeft 5 Westin KickTeez testpakketten weg!

Westin heeft weer een sublieme shad ontwikkeld. Dit shadje met een lengte van 15cm heeft een zenuwachtige actie en wordt extreem gemakkelijk naar binnen gezogen.

Graag laten we jou kennis maken met de Nieuwe Westin KickTeez. Daarom geven we 5 testpakketten met ieder 5 verpakkingen KickTeez shads weg, dit komt dus neer op €39.75 per testpakket.



De Westin KickTeez heeft een aanlokkelijke actie, dit komt door het zeer soepel staartje. De speciale vorm van het staartje zorgt ervoor dat deze echt dwarrelt, dit in combinatie met het stijvere lijfje van de Westin KickTeez maken de actie onweerstaanbaar.

Tevens is de Westin Kick-Teez shad voorzien van een stinger'gootje' door het lichaam heen. Dit maakt het riggen een stuk gemakkelijker en effectiever. Ook is de shad voorzien van een gat in het midden van het lichaam, dit zorgt ervoor dat de shad een stuk gemakkelijker knikt tijdens het naar binnen zuigen. 



Wil jij kans maken op een van deze testpakketten? Meld je dan snel aan via de onderstaande aanmeldbutton. Roven.nl zal de 5 winnaars 6 augustus bekend maken via hun Facebookpagina.

ANDEREN LAZEN OOK