Roughneck sportvisboten

Nieuw in Nederland!

VissenVangen.nl is de officiële verdeler van de originele Roughneck sportvisboten voor de Nederlandse hengelsportmarkt. In nauwe samenwerking met de fabrikant hebben zij een boot laten ontwikkelen die voldoet aan de wensen van de meest kritische sport(karper)vissers.  Dit is de eerste serie opblaasbare boten in Nederland die echt specifiek voor de sportvisserij is ontwikkeld .

 
Materiaal

De meeste boten in de Benelux zijn opgebouwd uit 0.9 mm dik materiaal. Bij de Roughneck boten is gekozen voor 1.1 mm dik materiaal, zodat haken, dreggen, ritssluitingen etc nog minder kans op lekprikken hebben. Dit stevige materiaal is speciaal voor de karpervisserij voorzien van een schitterende camouflageprint.


Camouflageboten in Nederland in 3 formaten: 265 cm, 290 cm en 320 cm. (Op de foto staat de 290 cm uitvoering afgebeeld).

Aluminium vlonders
Daarnaast hebben ze gekozen voor aluminium vlonders, omdat deze niet alleen licht in gewicht zijn, maar ook zorgen voor maximale stijfheid en stabiliteit. Tevens zijn ze makkelijk te reinigen en hebben haken, ritssluitingen geen grip op de bodem. Bovendien is aluminium in tegenstelling tot hout, onderhoudsvrij.

Spiegel en motor
De spiegel van de boot is voorzien van een kunststof antislipplaat waarop iedere elektro- of benzinemotor kan worden gemonteerd (tot max. 10 pk!).

Tubes en luchtkamers
De Roughneck camouflageboten zijn voorzien van grote tubes met veel drijfvermogen. De ondiepe kiel onder de boot is opblaasbaar. Deze zorgt ervoor dat de boot minder wrijving veroorzaakt bij hogere snelheden.

Transport en pedels
De boot is uiterst compact op te vouwen past daardoor makkelijk in de kofferbak van uw auto. De zij- en voorkant is voorzien van diverse handige handgrepen zodat u voldoende grip heeft als u de boot uit het water tilt.

De tweedelige pedels zijn d.m.v. een handige constructie gemonteerd aan de boot. Vooral bij het nachtvissen op karper is dit dus ideaal. Bij harde wind of golfslag, zult u ze nooit verliezen en liggen altijd mooi strak langs de tubes. Ze zijn voorzien van een bajonetsluiting, waardoor ze makkelijk te transporteren zijn. Enorm praktisch en handig materiaal voor de creatieve sportvisser!

Voor meer informatie www.vissenvangen.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -