Roofvishaken.nl

klik om naar de website te gaanRoofvishaken.nl

Invincible Products lanceert dit voorjaar haar nieuwe website www.roofvishaken.nl. Hiermee breidt Invincible Products haar verkoopkanalen uit met een online shop.

Roofvishaken.nl verkoopt roofvisdreggen en jighaken met een juiste prijs-kwaliteitverhouding, die zorgvuldig worden getest, geselecteerd en in verschillende klassen worden ingedeeld.

De site biedt ook een ‘sampleservice’, hiermee kan de klant een proefexemplaar van de gewenste haak bestellen. De haken zijn zowel per stuk als in grote aantallen te koop. Bij grotere afname geldt een korting.

Roofvishaken.nl is volop in ontwikkeling. Het assortiment is momenteel nog beperkt, maar wordt uitgebreid naar de behoefte van de afnemer. Op deze manier biedt roofvishaken.nl de haak op maat.

klik om naar de website te gaan

Invincible Products liet zich in de afgelopen jaren zien op hengelsportbeurzen, waar de belangstelling voor haar producten groot was. Op de stand van Invincible Products lagen voor geïnteresseerden formulieren klaar om klantgegevens in te vullen. Om de klanten kennis te laten maken met de producten organiseerde Invincible Products een verlotingsactie.

Er werd een pakket Invincible producten verloot bestaande uit een Balanced Jigging System, Roofvisdreggen, Spinstangen met Spiraalsluiting en Milieuvriendelijke Jigkoppen. De winnende deelnemers uit Nederland en België hebben hun prijs inmiddels thuisgestuurd gekregen.