Roofvisgids RiverGuide van start

 Roofvisgids RiverGuide van start

Onlangs is de website RiverGuide online gegaan. RiverGuide biedt de mogelijkheid tot het roofvissen vanuit een volledig ingerichte sportvisboot. Dit gebeurt met name in hetstroomgebied van de Maas met al haar aangrenzende wateren .

Vissoorten snoekbaars en snoek maar ook baars en roofblei kunnen bevist worden.“RiverGuide biedt niet alleen het doorsnee “dagje vissen” waar enkel het vangen van viscentraal staat. Onze hobby is veel meer dan dat.Alhoewel het vangen van vis uiteraard wel een belangrijk bestanddeel is van een visdag, probeer ik mensen zoveel mogelijk te lerenover het vissen op roofvis” aldus Michel Huigevoort, oprichter en visgids van RiverGuide. “Bij mij wordt iedere visdag volledig afgestemd op de wensen en behoeften van degene die opstapt.

 Zo kun je bijvoorbeeld uitleg en instructie over bepaalde vistechnieken krijgen maar ook bootcontrole oefenen en omgaan met visvinders en gps.”RiverGuide richt zich op individuele sportvissers die nog meer uit hun hobby willen halen.

Dat geldt voor beginnende en meer ervaren vissers uit binnen en buitenland. De website is in 3 talen en bevat naast de nodige informatie over het gidsen ook nuttige praktijktests en
roofvistips.

Kijk voor meer informatie en boekingen op www.riverguide.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Pielen In Zwolle!
Willem Moorman -
image description
Als de vogeltjes fluiten, willen wij naar buiten.
Willem Moorman -