image description

Roofvisdag Nipro Hengelsport zaterdag 27 augustus

Persbericht Nipro Hengelsport 

Roofvisdag Nipro Hengelsport zaterdag 27 augustus 

Nipro Hengelsport bestaat dit jaar 25 jaar en daarom zijn er het hele jaar feestelijke activiteiten en speciale workshops. Aanstaande zaterdag, 27 augustus 2016 organiseren ze een open dag met het thema ‘Roofvissen’.

De volgende bekende en fanatieke vissers zullen aanwezig zijn met workshops:

Robert Paul Wolters van Westin demonstreert het monteren van shads voor werpend en trollend vissen.

Jouke Jansma en Joris Wijnja van Daiwa/Cormoran demonstreren de nieuwe Daiwa 8-braid gevlochten lijn en vertellen over de nieuwste roofvis technieken en daarbij benodigde artikelen.

Ook is er een leuke actie: Bij aankoop van 100 meter Daiwa J-Braid 50 meter GRATIS.

Daniel van der Kraan van Savage Gear demonstreert het unieke 3D concept van Savage Gear: Suicide Duck.

Herman Schuurman van Shimano demonstreert het nieuwe exclusieve roofvishengel concept uit de Japanse serie van Shimano. Lichter, strakker en gevoeliger! Kom dat voelen en uitproberen.

Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl informeert je over visreizen over heel de wereld. Joris presenteert zijn prachtige bestemmingen en heeft tips en trics voor het boeken van een succesvolle visreis.

Michel Oostdijk, Dennis Horvath en Corne Ouwehand van Next Level Fishing demonstreert zijn zeer effectieve kunstaas Fiiish en Crazyfish voor zeebaars en streetfishing.

Kees van PikeXL demonstreert het grote Amerikaanse kunstaas en heeft veel scherpe aanbiedingen op de limited edition modellen.

Kom dus zeker langs komende zaterdag want dit is een uitgelezen kans om deze toppers het hemd van het lijf te vragen en je kennis bij te spijkeren over roofvissen. Technieken, materialen, knopen, aassoorten, landen, vergunningen en ga zo maar door. Hier kan je terecht met al je vragen.

Een andere belangrijke reden om langs te komen is dat je op deze zaterdag 15% kassakorting krijgt  op het gehele assortiment. (behalve cadeaubonnen, bestellingen, reserveringen, tijdschriften en levend aas)

We zien je graag tegemoet komend zaterdag bij Nipro Hengelsport in Sint Maarten.

Adres:
Rijperweg 48 1744Hl
Sint Maarten
0226-394055
www.niprohengelsport.nl

Openingstijden: Ma-do 9.00u-18.00u Vrijdag 9.00u-21.00u Zaterdag 9.00u-17.00u

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -