Roofvis-event in Gouda

24 mei Roofvis-event in Gouda 


Tijdens het gesloten seizoen houdt de Afdeling Viswaterpachting Gouda, onderdeel van de ‘s-Gravenhaagse Hengelsportvereniging, voor de derde keer haar roofvis-event in Gouda. Net zoals vorig jaar is de toegang geheel gratis voor bezoekers en standhouders.  
 
De weersverwachting voor zaterdag is redelijk tot goed, zodat het buitengebeuren groots kan uitpakken. We rekenen op een grote opkomst. Eindelijk kunnen we onze eigen trailer helling officieel in gebruik nemen.
 
Vorig jaar was de ruimte voor de lezingen vaak te klein, we hebben nu een nieuwe, grotere en aparte ruimte ter beschikking. Om de boten te water te laten hebben we in 2014 een geheel eigen nieuwe boothelling op het beursterrein laten plaatsen. 
 
De unieke doelstelling van dit roofvisevent is en blijft een zo breed mogelijke uitwisseling van informatie tussen de roofvissers onderling enerzijds en tussen organisaties, ondernemers, verenigingen, overheid, controleurs en roofvissers anderzijds, met betrekking tot alles wat met roofvissen te maken heeft, zonder winstoogmerk.
 
Wat kunt u zoal verwachten?
  • - Lezingen van stuk voor stuk cracks over hun geliefde manier van roofvissen op bijvoorbeeld zeebaarsvissen met Marco Nieuwenhuize, alles over dieptemeters door Marco Groenenberg, verticalen op snoekbaars op de rivier door Rob van Leerdam, dropshot en/of streetfishing door Rocky van Duijvenvoorde
  • - Workshops over bijvoorbeeld dropshot, diverse soorten kunstaas maken, vliegvissen en vissen in het buitenland. 
  • - Infostands van Total Fishing, Rijkswaterstaat, lokale Boa’s, Marco Nieuwenhuize, Roofvissen.eu, VWP/GHV, Evin, Savage Gear, Next Level Fishing, Roofvisweb.nl, SNB, Derkbaits, Bellyboat.nl, Colmic, Lureparts, Vissen in Denemarken op zeeforel, Snoekspinners.nl, Fishing guides Holland, Fox Rage en Lucky Lure. 
  • - Een groots buitengebeuren op en aan het water aan de oostzijde van het Sluiseiland te Gouda. U kunt meevaren met volledig uitgeruste visboten, terwijl u aan boord uitleg krijgt over de apparatuur en de manier van vissen door zeer ervaren vissers, visgidsen en deskundigen op het gebied van deze elektronica, bellyboats en trapkano’s uitproberen.
  • - Tweede Hands hengelsport beurs, waar u kunt kopen en verkopen. Informatie via wilbertmostert@vwpgouda.net 
  • - Uitwisseling tussen sportvissers onderling en sportvissers en diverse organisaties op het gebied van roofvissen, onder het genot van een hapje/drankje (voor vereniging prijzen). 
  • - Demonstraties van kunstaas in onze 'badkuip'. 
  • - Tombola met prachtige prijzen (om onze kosten wat te drukken).
 
Zaterdag 24 mei 2014 van 10.00 tot 17.00 uur.
 
Speeltuinvereniging. "de Korte Akkeren" Ankerpad 2 Gouda. Voor de meest recente info, zoals parkeren, routebeschrijving, inschrijven, standhouders, lezingen, workshops,
sponsors, prominente deelnemers, prijzen etc. zie onze website http:// www.vwpgouda.net
 
Tot zaterdag, dit gratis roofvis event mag u niet missen.