Roofbleicompetitie 2005 en openstelling Roofbleicompetitie 2006


 Roofblei competitie 2005 plus openstelling Roofbleicompetitie 2006

Ook dit jaar organiseerde Total Fishing weer de jaarlijkse Roofbleicompetitie in samenwerking met Scanpartners reizen en Spro Europa. Tot 31 december 2005 telden de gevangen vissen mee voor de competitie en tot en met 31 januari 2006 konden de foto’s met bewijs worden ingestuurd naar de redactie van Total Fishing.

“Opnieuw meer inzendingen in 2005  welke konden worden opgestuurd tot 31 januari 2006”

Door de jury zijn de ingezonden foto’s bekeken op aantoonbare afmeting voor de grootste vis. Verder was er voor de inzenders een (kunstaas)prijs voor de mooiste foto te winnen en de jury heeft gemeend een jeugdige visser voor zijn fraaie vangst een aanmoedigingsprijs toe te kennen.

De te winnen reis naar Noorwegen voor de eerste in Nederland gevangen roofblei van 90 centimeter of meer is niet geclaimd (grootste aangeboden vis was 84 cm) en wordt derhalve doorgeschoven naar de 2006 competitie.. Deze reis die ter beschikking wordt gesteld door Scan Partner is geheel verzorgd en wordt mede gesponsord door Spro Europa die de winnaar geheel zal aankleden met een complete kleding outfit alsmede een superhengel uitrusting met alles d’r op en d’r an…

Doe allemaal opnieuw mee met de roofbleicompetitie 2006 die per 1 januari j.l. is begonnen en maak kans op prachtige prijzen en misschien zelfs een echte visvakantiereis naar Noorwegen! U kunt uw foto’s inzenden tot en met 31 januari 2007!  Hieronder volgt nog een selectie van de 50 mooiste foto’s van andere Total Fishing Roofbleihelden!

 

 

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Roofblei nu ook in Noord Friesland gevangen!
Total Fishing Import -
image description
Roofblei: de hydrodynamische Oostblokker
Total Fishing Import -
image description
Op zoek naar Roofblei….
Total Fishing Import -