Review Fox Warrior Armchair XL

Review Fox Warrior Armchair XL

Door: Chris de Clercq

Dit jaar is er naast de bestaande Warrior armchair, ook een XL en een compact versie uitgebracht. In deze review bespreek ik waarom de Warrior XL misschien wel dé stoel is die jij zoekt voor je visserij.

Xl staat natuurlijk voor extra groot en dat mag je in dit geval vooral voor de breedte van de stoel aannemen. Door die extra breedte beschik je zelfs met een wintersuit aan over voldoende zitruimte om comfortabel te vissen. De gevoerde zitting en rugleuning bieden een aangename ondersteuning aan het zitplezier en met de vier makkelijk verstelbare modderpoten kan je op iedere ondergrond terecht.

Extra pluspunt is de verstelbare rugleuning die je bedient door het opheffen van de armsteunen. Je kan zonder uit je stoel te moeten komen naar jouw favoriete positie overgaan: rechtop en alert speuren naar teken van karper of  toch liever lekker achterover genieten van het zonnetje. Wedden dat vrouwlief maar al te graag een namiddagje zonneklopt in deze luxueuze karperstoel?

Ondanks al deze instelmogelijkheden is de Warrior XL heel plat op te vouwen dankzij het ingenieuze scharniersysteem aan de achterpoten. Hierdoor is het niet alleen de ideale stoel voor de lange buitenlandse sessies, maar neem je hem net zo makkelijk mee op je korte dagtripjes.

Als afsluiter wil ik nog volgende tip meegeven: bij discountketen Action vond ik voor € 1,99 een opzettafeltje dat perfect past over het frame van de Warrior XL. Op die manier is je koffie, ontvanger en boilienaald altijd binnen handbereik! Kan het nog gemakkelijker?

Voor meer informatie kijk op www.foxint.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -