Review Fox Royale Cooler Food Bag System

Persbericht Fox

Review Fox Royale Cooler Food Bag System 

Door Bas Corton

Na jaren met losse tassen en een koelbox gesleept te hebben was ik er op den duur helemaal klaar mee. Elke keer kwam ik er weer achter dat het eigenlijk maar een rommelig geheel was en ik telkens iets miste.  Bij langere sessies is het gewoon ideaal om alles voor elkaar te hebben.

Ik zocht een compleet systeem waar ik voor minimaal een weekend vissen alles in kwijt kon: borden, bestek, bekers, goede en niet lekkende opbergbakjes voor thee, koffie of andere zaken. En genoeg opbergruimte zowel isolerend als niet isolerend waarin eten en drinken, het gaspitje, gasbusjes en kookgerei opgeborgen kunnen worden. Alles moest erin kunnen zodat ik nog maar één tas nodig had.


 
Na de Royale Cooler Food Bag System aangeschaft en nu al meerdere keren gebruikt te hebben, kan ik niet anders zeggen dat het een perfect systeem is. Hij is ontzettend ruim maar zeker niet te groot.



Het stevige en mooie groen gekleurde materiaal geeft je het gevoel dat je met kwaliteit te maken hebt. De handgrepen zijn van EVA en liggen lekker zacht in de hand waardoor deze goed te dragen is.



Daarnaast is er nog een schouderriem die ook met EVA gevoerd is. Draagt supergoed en zacht over de schouder. Mocht je de schouderriem niet aan de tas willen hebben kan je deze makkelijk losklikken.

In het ruime voorvak zijn borden, snijplank, twee mokken, twee grote en vijf kleinere opbergbakjes, handdoekje en bestek te vinden. Zelfs een kurkentrekker voor een fles wijn na een mooie vangst is hier te vinden. Dan is er zelfs nog ruimte voor wat andere spulletjes. In mijn geval heb ik hier mijn olijfolie, zout en peper staan. 



Het middenvak en tevens de grootste ruimte van de tas en bestaat uit twee geïsoleerde compartimenten. Het een groter dan het andere. Het kleinste compartiment gebruik ik voor mijn pannenset, fluitketeltje en gasbrandertje. 



De grote is ruim genoeg voor een weekendje hamburgers, soep, broodjes en flesjes drinken. Mocht je nou net die fles witte wijn of blikjes koel willen houden en ze passen niet meer in het middenvak, dan zijn er aan de voorzijde van de tas twee afneembare thermisch gevoerde drankhouders gemonteerd.


Zo heb ik sessies gehad waarbij het op de dag zo warm was dat ik er geen visje gevangen kreeg. Gewapend met oppervlakte aasje of een pennetje en alleen de losse geïsoleerde drankhouder kon ik in de andere hoek van het water nog wel is een visje vangen. Licht bepakt even twee uurtjes pielen in de andere hoek met een flesje koud drinken uit de houder.



Aan beide zijkanten van de tas zitten nog twee ruime vakken waar je werkelijk van alles in kan stoppen. Van afwasmiddel, borstels, toiletpapier tot extra gasbusjes. Deze tas maakt mijn sessies nog aangenamer dan dat ze zijn.



Met goed georganiseerde spullen en degelijk bewaard eten en drinken kun je in de warme zomer of koude winter net wat langer en aangenamer vissen, waardoor je misschien net die ene vis vangt waarvan jouw bloed harder gaat stromen.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -