Review Fox Power Grip Tungsten Putty

Review Fox Power Grip Tungsten Putty

Door: Hans van den Brink

Breng balans in de presentatie! Het aanbieden van je aas vlak boven de bodem is natuurlijk niets nieuws. Of je nu gebruik maakt van particles met een stukje foam ertussen, pellets met een kurkje op de hair of de vertrouwde pop-up boilie, het werkt allemaal.

Uiteraard heeft elk drijvend aasje een gewichtje nodig om de boel bij de bodem te houden. Als je doelbewust een zwaar tegengewicht wilt gebruiken, om zo het zogenaamde ‘overloaded’ effect te krijgen, dan volstaat een dikke loodhagel vaak prima.

Maar als je nu net even iets verder wilt gaan om je presentatie perfect in balans te brengen of je wilt van een lichte verzwaring naar een zwaarder tegengewicht, dan ontkom je er in de meeste gevallen niet aan om een kneedbaar gewicht te gebruiken. In dit geval is Power Grip Tungsten Putty van Fox de perfecte oplossing.



In dit geval is Power Grip Tungsten Putty van Fox de perfecte oplossing.Deze putty is niet alleen zeer gemakkelijk kneedbaar, maar heeft ook een heel hoog soortelijk gewicht en blijft ook perfect op zijn plaats zitten; ook bij zeer koude omstandigheden! En dat is bij verre worpen wel zo prettig.



Op deze manier kun je dus, met behulp van de Tungsten Putty, in alle omstandigheden je aas perfect uitbalanceren.

Daarnaast is het ook een ideaal hulpmiddeltje om heel subtiel, mocht dat nodig zijn, de rest van je onderlijnmateriaal iets te verzwaren. Hierdoor valt het onderlijn materiaal net even iets beter weg tegen de bodem. Job done!

Hans van den Brink

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -