Review Fox FX Combo Chair

Productreview verzorgd door Fox

Review Fox FX Combo Chair

Door: Jeroen Flokstra

Wederom een mooie aanvulling op het succes van de Fox FX Flatliner bedchair is de FX Combo Chair. De naam zegt het al: Combo Chair; een stoel die je op een aantal manieren kunt inzetten.

Iedereen kent het wel, je zit onder je brolly op je stretcher en op een gegeven moment begint je onderrug te irriteren omdat je houding nét niet helemaal goed is. Dat betekent dus opstaan onder je brolly of tent vandaan om de boel even te strekken.

De nieuwe FX Combo Chair is daarvoor dé oplossing. Met twee simpele handelingen hang je als het ware de stoel over je stretcher en zit je nu op dezelfde plek in je tent of onder je plu, maar de rugklachten zullen tot het verleden behoren omdat je nu op een stoel op je stretcher zit.


De naam zegt het al Combo Chair.

De stoel is ontworpen met een uitschuifbaar buizenframe aan de achterkant en verstelbare poten aan de voorzijde. Het buizenframe past precies in de gleuven naast het matras van de Flatliner bedchair, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Je kunt de stoel indien gewenst dus ook een stuk verder vooruit laten steken en zo echt in de deuropening van je bivvy zitten, met volledig uitzicht over je stek. Het frame rust op je bedchair en de pootjes zijn makkelijk op de juiste lengte in te stellen, zodat alles zeer degelijk staat. Het materiaal van de stoel is gemaakt van exact hetzelfde zachte materiaal als die van de Flatliner bedchairs, hierop zit je dus als een vorst!


Verstelbare poten aan de voorzijde.

Uiteraard is het ook een zeer luxe ‘guest chair’ voor als je bezoek krijgt en nu eens een keer niet iemand op een natte emmer of onthaakmat wilt laten zitten. Je schuift het buizenframe in, verstelt de pootjes naar wens en klapt de rugleuning om. Vanwege de handige draagriem en lichte gewicht is hij ook ideaal als comfortabele struinstoel.


Hij ook ideaal als comfortabele struinstoel.

De Combo Chair is erg makkelijk mee te nemen omdat deze inklapt tot een mooi klein pakketje. De pootjes met zwenkvoetjes zijn naar binnen te klappen en de rugleuning zet je vast met twee clips op de rugleuning - ideaal!

Voor meer informatie over deze FX Combo Chair , klik hier

Jeroen Flokstra

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -