Reins shads vanaf nu verkrijgbaar bij Fish Inn Venlo

Persbericht Fish Inn 

Reins shads vanaf nu verkrijgbaar bij Fish Inn Venlo 

Als je het merk Reins hoort denk je natuurlijk direct aan Streetfishing. Reins is bij deze discipline binnen de hengelsport een van de meest gerenommeerde merken. Het gebruikte rubber is super soepel en is voorzien van een zeer aantrekkelijke visolie voor extra aantrekkingskracht.

Eigenlijk hebben deze shads geen introductie meer nodig, toch zullen we enkele topmodellen aan jou voorstellen.


Reins Curly Shad

Reins Curly Shad
De Reins Curly Shad bezit een nieuw zwemconcept onder de shads. De actie van de staart wordt gestuurd door de kleine verdikte staart van de shad. Hierdoor heeft deze shad bij de geringste beweging toch een stevige actie. Maar ook bij het snel inhalen gaat de Curly Shad unieke en attractieve bewegingen maken.

De Curly Shad is eenvoudig in gebruik en zeer efficient te vissen op een loodkopje.  Door het cylindrisch lichaam is de shad echter ook geschikt voor een montage Texas rig.


Rockvibe shad

Reins Rockvib Shad
Seizoen na seizoen dwingt de Rockvib Shad zich op als dé shad in Europa. Dit model met een ongewone en vernieuwende vorm heeft zijn diensten bewezen op zoet water op een hele reeks verschillende vissoorten. Ondanks het feit dat er zoveel concurrentie is op de shad-markt, blijft de efficiëntie van de Rockvib Shad overtuigen.

Het ovaal-platte lijf van de shad maakt het mogelijk om gemakkelijk verschillende soorten montages te verwezenlijken, zoals de Texas rig montage.


Reins Burbring Shaker
  

Reins Burbring Shaker
Het ovale geringd lichaam van de Reins Burbring Shaker zorgt voor het beter doorgeven van trillingen. De Burbring Shaker heeft een ongebruikelijke flexibiliteit en een drijvend lichaam. Deze softbait wordt meest gebruikt als drop shot of als micro jig.

Door zijn uitzonderlijke souplesse is de Reins Burbring Shaker de oplossing voor subtiel te jiggen wanneer de beten uit blijven.

Wil jij meer zien van het merk Reins zien, klik dan >>hier<<

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -