Regiomeeting KSN Regio Fryslân 25 februari 2011

Persbericht KSN Regio Fryslân

klik om de karperstudiegroep-site te bezoekenRegiomeeting KSN Regio Fryslân 25 februari 2011

Op vrijdagavond 25 februari 2011 organiseert KSN Regio Fryslân in samenwerking met PB Products een regiomeeting voor alle belangstellende karpervissers. Dit is de kans om in een kleinere setting met de mannen achter PB Products in discussie te gaan over onderlijnen en onderlijnsystemen. Zowel John Caeyers als Martin Post zullen deze avond acte de présence geven met als thema: ‘Oogkleppen’.


John Caeyers…


.... en Martin Post.

In het eerste deel van deze avond zal John Caeyers een presentatie verzorgen en dit op humorvolle wijze doen aan de hand van recent opgenomen onderwaterbeelden. De beelden die live op een groot scherm vertoond zullen worden, hebben inmiddels voor veel ophef gezorgd.

John zal de beelden combineren met fraaie sfeerplaten en gigantische vissen tot bijna 30 kilo die hij heeft gevangen in Nederland, België, Frankrijk en Oostenrijk. John is een man van de praktijk en zal de zaal deze avond overladen met vele  praktijkvoorbeelden.

De snow-man aaspresentatie zal ook deze avond voor verhitte discussies zorgen, want John heeft hierover een bijzonder uitgesproken mening! Tevens zal John de ontwikkeling van loodsystemen onder de loep nemen en daarbij twee allernieuwste zeer efficiënte No Escape loodsystemen tonen. Martin Post zal deze avond als side-kick optreden van John Caeyers.

In het tweede deel van de avond zullen John Caeyers, Martin Post en een ander teamlid van PB Products rigs knopen en tevens bestaat er dan de mogelijkheid om aan de hand van de onderwaterbeelden (die ook dan getoond zullen worden) in discussie te gaan met deze ‘end game specialisten’.

     
  • Datum : vrijdagavond 25 februari 2011
  •  
  • Locatie : restaurant ‘De Grote Wielen’
  •  
  • Adres : Butlan 1, Leeuwarden
  •  
  • Aanvang : 19.30 uur
  •  
  • Kosten : € 3,- voor KSN-leden en € 5,- voor niet-leden

Voor vragen kun je contact opnemen met: Friesland@Karperstudiegroep.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -