Regioavond Snoekstudiegroep Noord-Holland in De Rijp

Persbericht SNB   

Regioavond Snoekstudiegroep Noord-Holland 

Op vrijdagavond 18 november houdt de regio Noord-Holland van de Snoekstudiegroep Nederland-België samen met viscollege De Hengelaar wederom een bijeenkomst in het Rijperhuis te De Rijp. De avond zal geheel in het teken staan van het roofvissen in alle facetten. Deze avond zullen twee lezingen te zien en te horen zijn.

Eerst zal Tim Koopman vertellen over het vissen op Musky, een sterke en lastig te vangen snoek waar Tim voor naar Canada gaat.

De tweede lezing zal zijn van Haakon Nadorp. Haakon geniet bekendheid door Streetfishing.nl en hij zal dan ook vertellen over het zeer snel populair wordende Streetfishing (vissen met zeer licht materiaal op baars, snoek en snoekbaars in de dorpen en steden.

Handy Fish zal voor u aanwezig zijn met een groot aantal roofvis-artikelen. Er zullen vanwege de Handy uitverkoop veel afgeprijsde hengels, molens, reels en accessoires te koop zijn voor zeer lage prijzen (twee halen, één betalen).

Bert kan natuurlijk niet de hele winkel meenemen maar als u op zoek bent naar specifieke materialen geef ons dat dan even door (072-5336961 of mail bert@handyfish.nl) zodat we dit vrijblijvend voor u kunnen meenemen en eventueel aanbieden.

Let op: Extra Handy Fish kunstaas wedstrijd
Voor de orgineelste zelfgemaakte kunstaasredder is leuke prijs te winnen. De gemaakte kunstaasredders zullen tentoon gesteld worden in de winkel van Bert. Iedereen mag meedoen, en alles mag.

Verder is HollandLures aanwezig met prachtig kunstaas en informatie over de Feelfree Fishing kayak. Ook zal Hans Koopman, bekend van Roofvisweb aanwezig zijn om uitleg te geven over het zelf bouwen van verschillende soorten Jerkbaits en deze worden ter plekke door Michel Bijma van een mooie laklaag voorzien.

Big Streamers.com zal deze avond verschillende mooie streamers binden en eventueel uitleg geven over de bindtechnieken. De tweedehands markt zal ook dit jaar niet ontbreken, dus indien men nog roofvismateriaal heeft liggen dat niet meer wordt gebruikt kan men dit meenemen om het aan te bieden op deze tweedehandsmarkt.

Verder kan men ervaringen uitwisselen met mede snoekvissers of nieuwe contacten opdoen onder het genot van een drankje. De avond zal worden afgesloten met een tombola met mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door diverse sponsors.

Deze avond zal gehouden worden in het Rijperhuis aan, De Sloep 1 in De Rijp, aanvangstijd is 20:00 uur, zaal open om 19:30 uur. Voor SNB leden en leden van viscollege De Hengelaar is er gratis toegang anders bedraagt de entree € 3,-.


           

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Alles over snoekbaars vissen met Luc Coppens
Willem Moorman -
image description
Nieuwe producten te zien op Carp Zwolle
Willem Moorman -
image description
December feestmaand bij Hengeldiscount!
Willem Moorman -