Rectificatie Marcraft BV.

Rectificatie Marcraft BV.

Deze zomer plaatste ik een artikel over het ‘’Nieuwe’’ Marcraft. Per 1 juli was er een andere directie gekomen bij dit Hollandse botenmerk. De bedrijfsvoering zou vele malen verbeterd worden. Eigenlijk kwam het erop neer dat afspraken die er in de toekomst gemaakt werden met Marcraft BV. ook daadwerkelijk werden uitgevoerd.

Dit was onder de vorige eigenaar vaak een probleem, wat verder niets over de kwaliteit van de boten zegt. Ik was na een aantal bezoeken in Leeuwarden ervan overtuigd dat deze nieuwe start zeer succesvol zou zijn. Mede door de samenwerking met Tjeerd vd Ploeg, tevreden eigenaar van een Marcraft 520, had ik er een goed gevoel bij.

Ook het personeel was enthousiast over deze doorstart en volledig gefocust op het bouwen van kwaliteitsboten. Na een goede start kwamen er zo heel langzamerhand wat scheurtjes in met name de communicatie naar de directie. Nu zijn we een paar maanden later en de scheurtjes zijn zo langzamerhand grote naden geworden. De vestiging in Leeuwarden is zonder mededeling opgezegd en in eerste instantie naar Lemmer verhuist, maar ook daar is het helemaal stil.

Ik vind het ontzettend jammer dat dit merk voor de tweede keer steken laat vallen en dit ligt weer niet aan de kwaliteit, personeel en enthousiast gebruiker Tjeerd. Toch wil ik deze gang van zaken met jullie delen, omdat mijn enthousiasme wederom naar een nulpunt is gedaald

Toch jammer.
Berthil.

ANDEREN LAZEN OOK