RdK-Baits met Reins en Sin-Zo Bait hoofdsponsor van Streetfishing Nederland

Persbericht Streetfishing Nederland


RdK-Baits met Reins en Sin-Zo Bait hoofdsponsor van Streetfishing Nederland
 

Op vrijdag 26 juni 2015 ondertekende Ralph de Kock namens RdK-Baits een sponsorovereenkomst waarmee het met haar merken Reins en Sin-Zo Bait in het huidig seizoen 2015-2016 optreedt als hoofdsponsor van twee wedstrijden van Streetfishing Nederland powered by DSA (Dutch Streetfishing Association).

“Wij, het nieuwe bestuur van Streetfishing Nederland, zijn enorm blij dat RdK-Baits met Reins en Sin-Zo Bait zich aan ons heeft verbonden en voor twee wedstrijden de hoofdprijzen en goodiebags gaat verzorgen.

Sin-Zo Bait.

"Het bestuur is een nieuwe richting opgegaan om de wedstrijden aantrekkelijker te maken voor de deelnemers, maar ook dat we de beste nationale én internationale ‘streetfishers’ aan de start hebben staan.

Een onderdeel hiervan is een nieuw sponsorconcept. RdK Baits heeft hier alle vertrouwen in, getuige het hoofdsponsorschap met Reins en Sin-Zo Bait. Wij zijn dè autoriteit op het gebied van streetfishing binnen Nederland en doet moet absoluut blijven”, aldus voorzitter Wilbert Mostert.
 
Over Streetfishing Nederland:

De vereniging Streetfishing Nederland powered by DSA (voorheen bekend als de Dutch Streetfishing Association) zijn de oprichters van het fenomeen streetfishing in Nederland.


Ondertekening van het sponsorcontract door Ralph de Kock (RdK Baits) en Wilbert Mostert (Voorzitter Streetfishing Nederland) onder toeziend oog van de directeur Mr. Ikuhito Takada en Productmanager Mr. Shota Jenkins Konno. van Sin-Zo Bait.


De vereniging organiseert jaarlijks minimaal acht wedstrijden in grote steden in Nederland. Aan de wedstrijden doen de echte streetfishing cracks uit bijvoorbeeld Nederland, Duitsland, Belgie en zelfs Oekraïne mee. Sommige cracks zijn als pro-staffer verbonden aan bekende hengelsportmerken die inspringen op het fenomeen streetfishing.


Naast het organiseren van de wedstrijden promoot de vereniging ook streetfishing, denk hierbij aan een informatiestand op de nationale hengelsportbeurzen, workshops aan jeugd en het houden van lezingen over streetfishing op hengelsportverenigingen.


Wil je meer weten over de activiteiten, lidmaatschap en de wedstrijdkalender van Streetfishing Nederland, neem dan een kijkje op de Facebookpagina Streetfishing of op de website www.streetfishing.nl.



 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -