image description

Raven Roofvis Festival

Raven Roofvis Festival

De topperiode qua roofvisseizoen gaat langzaamaan beginnen want het najaar staat voor de deur. Maar heb jij al nagedacht over het gesloten seizoen van 2020? Wat ga je dan doen? Je schuur opruimen, je molens smeren, met de pen op karper?

Of ga je toch gewoon achter de rovers aan?  Wij weten het wel! Ga met ons mee op een prachtige visreis naar Zuid Zweden naar Getno Gard. Van zaterdag 9 tm 16 mei 2020 organiseert Visreis.nl in samenwerking met Herman Schuurman, Jan Boomsma en Raven Hengelsport het RAVEN ROOFVIS FESTIVAL op het Asnen meer van 1.000 hectare in Getno Gard, zuid Zweden.

Je gaat vissen in een schitterende omgeving op het Asnenmeer. Dit Asnenmeer, in het hart van Småland, is een van de Zwedens grootste meren met een oppervlakte van circa 1.000 hectare. Het meer telt 740 kilometer kustlijn en je vindt er maar liefst 360 eilandjes. Er wordt gezegd dat het Asnenmeer een van Zwedens beste vismeren is, vooral bekend om de snoek, baars en snoekbaars.

We verblijven in grote en ruime vakantiewoningen voor 12 personen en het eten wordt gezamenlijk ter plaatse geregeld. Je vist vanuit comfortabele 410 Linder of 400 Sportman visboten met 4 PK motor met maximaal 2 personen per boot.

De groep is minimaal 10 en maximaal 20 personen groot. Er wordt 6 dagen gevist waarbij er twee personen per visboot worden ingedeeld. Tevens ga je twee halve dagen mee met en op de boot van Herman of Jan die je fijne kneepjes van het vak graag laten zien. Je vist dus met professionele visgidsen en zo kan je ook je kennis nog verder vergroten. Om het geheel af te maken krijg je ook nog een startpakket met het juiste kunstaas zodat je daar meteen aan de slag kan.

Al met al bestaat de reis uit:

  • – Logies in woning Rättarebostaden en of Vrigstad Gård
  • – Respectievelijk 6 en 7 slaapkamers (tweepersoons met 2 enkele bedden)
  • – Ruime woonkamers en volledig ingerichte keuken, badkamer met douche / toilet
  • – Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen
  • – Kosten voor water, stroom, verwarming inbegrepen
  • – Eindschoonmaak inbegrepen (echter wel graag woning “bezemschoon” achter laten)
  • – 1 visboot per twee personen 4 pk motor
  • – Inclusief lokale visvergunning
  • – Inclusief startpakket ter waarde van € 50,-
  • – Inclusief 2 halve dagen persoonlijke begeleiding aan boord bij Herman en of Jan

 

Kosten van deze reis bedragen € 795,-  per persoon en bijkomende kosten: eigen vervoer en verzorging.

Kijk hier voor meer informatie: https://www.visreis.nl/bestemmingen/groepsreizen/raven-roofvis-festival-2020/

Of klik hier voor de uitgebreide digitale brochure met inschrijfformulier: https://www.visreis.nl/files/2019/08/Raven-Roofvis-2020.2.pdf

Deze reis is bedoeld voor een groep enthousiaste vissers en is zeker geen wedstrijd. Het gaat om kameraadschap, plezier en lekker vissen. Maar aan het einde van de week worden nog een paar leuke (grappige) prijzen uitgedeeld voor de meest bijzondere en grootste vangsten.

VISREIS.NL

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Enthousiasme verplicht!!!!
Willem Moorman -
image description
LAATST BESCHIKBARE PLAATSEN
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 407
Willem Moorman -