image description

Raven Noorwegen Festival 2020

Raven Hengelsport en Visreis.nl organiseren samen het Raven Noorwegen festival! Vlak onder de Lofoten in een imposante en mooie omgeving ligt de grootste en sterkste getijdestroom ter wereld. Saltstraumen!

Deze toplocatie ligt hier direct naast. Praktisch iedere visser heeft deze locatie op zijn bucketlist staan en wij hebben bieden je de mogelijkheid om hier te kunnen vissen. De Saltstraumen zorgt voor een immense getijde stroom waardoor zich op deze locatie onder water een waar banket aandient voor de aanwezige jagers. Van 1 tm 8 oktober 2020 gaan we naar deze toplocatie. Er is een indrukwekkende natuur met topvisserij en Nederlandse begeleiding ter plaatse.

De reis wordt door medewerkers van Raven en Visreis.nl begeleid en zij gaan ook dagelijks mee op de verschillende boten om praktische ondersteuning en tips over het varen en de visserij te geven. De visserij richt zich in deze periode op kabeljauw, koolvis, leng, heilbot, roodbaars, schelvis en voor de liefhebbers zelfs zeeforel. Door de unieke ligging is het ook bij slecht weer bijna altijd mogelijk om hier te vissen in de beschutte fjorden in de nabije omgeving van de locatie. De kans dat je dus een visdag verliest is zeer klein.

We verblijven in comfortabele 4 of 8 persoonswoningen die volledig zijn ingericht en elk beschikken over tweepersoonskamers met 2 eenpersoonsbedden. Ook de ruime douche met toilet ontbreekt natuurlijk niet. Verder is er een ruime entree waar alle hengels en pakken bewaard kunnen worden. De woningen liggen op maximaal 200 meter van de steiger met de boten. De boten zijn allemaal 20 voet en beschikken over een krachtige 80 PK Honda 4 takt motor met daarbij natuurlijk een praktische GPS / fishfinder die ook in het Nederlands ingesteld kan worden.

Iedere deelnemer ontvangt een startpakket voor de visserij op deze locatie. Daarin bevinden zich jigkoppen, shads, onderlijn en een squid jig. Allemaal perfect materiaal om hier direct te kunnen gebruiken.

  • Centrale eerste bijeenkomst bij Raven Lelystad in begin september 2020
  • Persoonlijke begeleiding ter plaatse (Joris van Visreis.nl en Dennis van Raven Lelystad)
  • Retourtransfer Bodo naar Saltstraumen
  • Verblijf in moderne en comfortabele 4 en 8 persoonswoningen met tweepersoons slaapkamers
  • Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
  • Boot Kvaerno 20 voet 80 PK 4 takt motor en GPS / fishfinder met max 4 vissers per boot
  • Startset met shads, pilkers etc van Raven ter waarde van 50 euro
  • Afsluitend gezamenlijk diner in het restaurant
  • Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer
  • Boekingskosten zijn inbegrepen

Kosten van deze reis bedragen € 895,-  per persoon exclusief vlucht.

Bijkomende kosten zijn brandstof voor de boot, eigen verzorging en drankjes tijdens het afscheidsdiner.

We zien jou inschrijving graag tegemoet. Kijk hier voor alle informatie: https://www.visreis.nl/raven-noorwegen-festival-2020/ of hier voor de uitgebreide digitale brochure met inschrijfformulier: https://www.visreis.nl/files/2019/05/Raven-2020.2.pdf

Deze reis is zowel voor ervaren als onervaren vissers. Het gaat om kameraadschap, plezier, van elkaar leren en lekker vissen. Er kunnen minimaal 14 en maximaal 50 deelnemers mee. Dus wees er op tijd bij! De eerste inschrijvingen zijn al binnen en vol = vol.

Kijk hier de aanmeldingsvideo: https://vimeo.com/348811763 of kijk hier voor een video verslag van een week vissen op deze locatie https://vimeo.com/188550531 En mocht je nog vragen hebben kan je natuurlijk altijd even bellen of mailen op 0628-308345 of info@visreis.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De nieuwe website van visreis.nl
Willem Moorman -
image description
VIDEO: Urban Street style vissen vanuit de boot
Willem Moorman -
image description
Weerspiegeling 36: Vissen uit de oude doos
Willem Moorman -