R & R druppels

Druppel jerkbaits

R & R tackle is on line exclusief verdeler geworden voor handgemaakte jerkbaits van Nick Kloosterman ( oa de “druppel). Deze worden handgemaakt van hardhout.De Druppel van N.K. Baits is al voor velen een bekende aan de hengel.

Deze hardhouten jerkbait is ongeveer 9 cm lang en weegt 23 gram ( slow sinking). Hij is van het type glider. De druppel is speciaal gemaakt voor de lichte spinhengel, dus een zware jerkbaithengel is niet nodig om deze kleine jerk in actie te zien. Perfect voor poldervisserij en in combinatie met een 15 cm spinstang haal je hier er een dodelijke actie uit.



Een prima jerkbait voor iemand die wil leren vissen met jerkbaits. Deze glider heeft van zichzelf al een mooie zichzag-actie. De beginnende jerker kan deze jerkbait eerst gewoon met een constante snelheid binnenvissen en daarmee is zeker al snoek te vangen. Wil je de actie wat atractiever maken, dan kun je hem zo fel jerken als als je wilt. Af en toe een pauze inlassen is ook zeker een aanrader! Meer info bij R & R Tackle

 



ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -