Qualifier voor extra plekken Predator Tour 2017

Persbericht Predatortour 

Qualifier voor extra plekken Predator Tour 2017 

De aanmeldingen voor de Predatortour 2017 ging snel, heel snel! Vijf dagen nadat Predatortour 2016 was afgelopen hadden zich al 151 teams ingeschreven voor editie 2017. Inmiddels staan er 52 teams op de wachtlijst voor 2017.

De organisatie heeft besloten (vanwege de grote interesse) om voor editie 2017 een tiental extra plaatsen te creëren. Deze 10 extra plaatsen worden vrijgemaakt om het grote aantal teams die op de wachtlijst staan toch een kans te bieden dat zij mee kunnen doen volgend jaar. De teams die nu op de wachtlijst staan en er voor kiezen om niet aan de qualifier mee te doen worden niet benadeeld tav de teams die wel mee doen, het betreft hier namelijk extra plaatsen!

Om diverse redenen heeft de organisatie Predatortour besloten om tot 100 teams maximaal te gaan. Voor 2017 gaan we een uitzondering maken. Het streven is dan ook om voor 2018 de inschrijving op 100 teams te houden! Echter zullen dan wat aanpassing moeten komen op de inschrijving voor 2018. Normaal krijgen 'oud deelnemers' van alle edities voorrang met inschrijven. Voor editie 2018 gaan we dat herzien. Wij komen daar in aanloop van 2017 op terug!

Voor editie 2017 hebben we dus een qualifier event bedacht. Deze qualifier is een eendaagse te weten op 25 september aanstaande. Op deze dag kunnen de teams die nu nog op de wachtlijst staan, vissen voor een van de tien extra plaatsen. De eerste 10 teams (top 10) die met de qualifier hebben meegedaan komen dan automatisch op een van deze plaatsen te staan.

Dit zijn geen gratis plaatsen. Deze plaatsen vallen onder dezelfde voorwaarden (zie ticket) als de deelnemers die momenteel op de deelnemerslijst staan! We zullen voor de eerste top 10 winnaars ook een aparte prijzen tafel creëren om zodoende de qualifier ook een uitstraling te geven van een echte wedstrijd.

De wedstrijd wordt gevist op het Hollandsdiep met dezelfde regels als de bestaande Predatortour (zie reglementen)

Indien u wilt meedoen met de Predatortour 2017 / 2018 kunt u zich op de wachtlijst laten zetten. Geeft u daarbij dan ook aan dat u graag met de qualifier wilt mee vissen!

Informatie, prijzen, voorwaarden, etc kunt u vinden op de website: www.predatortour.com

Inschrijven kunt u door een mail te sturen (naam + adres) naar: info@pikemasterlures.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -