Pure Fishing stelt twee nieuwe teams aan

Pure Fishing International - Persbericht

De eerste twee Internationale Pure Fishing Field Test Teams zijn aangesteld. Sinds jaar en dag werkt Pure Fishing met individuele fieldtesters over de gehele wereld om samen zo de beste producten te ontwikkelen.

In verschillende landen werken we nauw samen met kundige vissers die in staat zijn om een heldere aanvulling te geven op de huidige ontwikkelingen en innovatieve producten naar voren brengen.

In Nederland zijn nu ook twee teams aangesteld, meerdere zullen snel volgen. U kunt de teamleden ontmoeten op beurzen en evenementen waar zij demonstraties en uitleg gaan geven over materialen en technieken.

Roofvis
Vele Europese roofvissers kennen Daan Verbruggen wel. Hij leidt het roofvis fieldtestteam en staat in directe verbinding met het productontwikkelingteam dat geleid wordt door Jan van de Bovenkamp en Sylvain Legendre.

De teamleden die aan Daan Verbruggen rapporteren zijn Johan Schoot, Frank van Vliet en Hans Koopman. Allen zijn roofvisspecialisten die zich met name gaan toeleggen op de ontwikkeling van (kunst)aas en lijnen.

Het team zal een blog opzetten op de officiële Nederlandse website om hun ervaringen te delen met alle roofvissers in de Benelux.


Daan Verbruggen.


Frank van Vliet.


Hans Koopman.

Match
Het welbekende Abu-Evezet team, onder leiding van Frans van Berkel, zal het officiële Field-test team worden op het gebied van de witvisserij. Hier zal de focus met name op het vlak van molens en hengels liggen, alsmede accessoires, lijnen en aassoorten.

Frans staat direct in contact met het ontwikkelingsteam dat gevormd wordt door Jan van de Bovenkamp ondersteund door Laurent Checko en Sylvain Legendre.

Ook het witvisteam zal een blog krijgen op de Nederlandse afdeling van de website van Pure Fishing en hier hun ervaringen delen met witvissers in de Benelux.

De leden van het Abu-Evezet team zijn:
Nico Bakkernes, Hennie van der Bruggen, Luc de Werd, Rik Hartgers, Rick Beijen, Brian van de Bovenkamp, Gerard Meerveld, Frans van Berkel, Jan van de Bovenkamp, Jeffrey Bakkernes and Daan van Berkel.

De volgende teams zullen rond de eerste december van dit jaar aangesteld worden met de focus op zoutwater, karper en forel.

Jan van de Bovenkamp - Senior Productmanager Pure Fishing Europe