Prologic Thermopakken in de aanbieding bij Fish Inn Venlo

Persbericht Fish Inn 

Prologic Thermopakken in de aanbieding bij Fish Inn Venlo 

Het is de heren van Fish Inn weer gelukt om topkwaliteit thermokleding in te kopen voor de beste prijzen. Natuurlijk profiteer jij als klant hiervan! Zo wordt de Prologic Mimicry Mirage Comfort Thermo Suit nu al aangeboden voor maar € 89,95.

Toch is dit lichtgewicht tweedelig pak van alle gemakken voorzien. Het pak bezit over een sterke polyester stof aan de buitenkant en is daarmee waterdicht. Aan de binnenkant is een dunne fleece laag aangebracht dat zorgt voor comfort tijdens het bewegen.

De capuchon en heup band zijn beide verstelbaar zodat het pak altijd goed aansluit en er geen warmte verloren gaat. De broek heeft aan de onderzijde een rits waardoor deze gemakkelijk over een laars heen schuift en goed aansluit. Het pak is uitgevoerd in een modern Mimicry camouflage patroon.


Het luxere broertje is de Prologic Mimicry Mirage Thermo Shield Suit wordt momenteel aangeboden voor maar € 149,95.  De vernieuwde versie van dit pak is lichter en soepeler gemaakt en is natuurlijk nog steeds waterdicht. De binnenkant is, net zoals de twee broekzakken, voorzien van een zachte fleece voering waardoor het pak comfortabel en gemakkelijk aan te trekken is.

Uiteraard zijn de ritsen voorzien van een anti-tocht strip. De broek heeft aan de onderzijde een rits waardoor deze gemakkelijk over een laars schuift en goed aansluit. Het pak is uitgevoerd in een modern Mimicry camouflage patroon. Camouflage op zichzelf heeft weinig zin als de stof zelf geluid maakt. Daarom is dit pak ontwikkeld met een kraakvrije thermo shield buitenlaag.


Natuurlijk kunnen er bij zo’n heerlijk geen goede thermolaarzen ontbreken. Ook hiervoor heeft Fish Inn de passende oplossing met de Eiger Lapland laarzen gevonden. Deze laarzen kunnen met gemak temperaturen aan tot -30 graden. Dit is mogelijk gemaakt door het hitte- en kou-werend folie waar de binnenschoen mee gemaakt is.

Het Bubble foam buitenmateriaal zorgt voor een goede isolatie en maakt de laars teven 40% lichter dan rubberlaarzen. Kortom een top winterlaars voor nog geen 50 euro.



Natuurlijk zijn deze producten te passen in onze winkel in Venlo. Tevens versturen wij deze producten met alle plezier naar u toe.

www.fishinn.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -