image description

Programma groepsreizen Tight Lines Visreizen 2020/21

Tight Lines Visreizen heeft voor het komende jaar en zelfs al voor 2021 het groepsreizen programma uitgewerkt.  We merken dat onze groepsreizen steeds populairder worden. Het is natuurlijk altijd leuk om met een aantal gelijkgestemden naar een reis toe te leven.

Voorafgaand zijn er de voorbesprekingen, waarin de deelnemers kunnen kennismaken en materialen worden doorgenomen. In de WhatsApp groep worden onderling vele tips en tricks uitgewisseld. Op deze manier hebben we al diverse vriendschappen zien ontstaan. Bijkomend voordeel van deze groepsreizen – we blijven tenslotte Nederlanders- is dat een aantal kosten kunnen worden gedeeld.

 
Wat we zoal gaan doen?


Cobh Ierland 5-7 Juni 2020
In navolging van 2019 bieden we ook in 2020 weer een geheel verzorgd lang weekend trip aan. Mochten mensen het verblijf willen verlengen, dan is dat uiteraard geen probleem. In deze tweede grootste natuurlijke haven ter wereld, Cobh Harbour komen ruim 30 verschillende vissoorten voor. Een leuk idee dus om er een wedstrijdelement aan toe te voegen voor degene die de meeste vissoorten weet te vangen.

 

|
Meer informatie over deze reis vind je hier
                                     



Pedasi Panama 7 t/m 15 november 2020

Liefhebbers van het betere popperen en jigging op cubera snapper, roosterfish, amberjack, mullet snapper, jack crevalle e.v.a. kunnen hun hart ophalen op deze heerlijke tropische locatie. Het verblijf is een lodge waar de eigenaar Pierre-André en zijn vrouw alles in het werk stellen je een fantastisch verblijf te bieden.|



Meer informatie over deze reis vind je hier                                       




Wonotobo Suriname 29 september t/m 12 oktober 2020

Wegens het succes in oktober 2019 herhalen we deze reis nogmaals. Gevist wordt zowel beneden als boven de Wonotobo waterval.  Liefhebbers van meerval visserij, waaronder de gigantische lalau kunnen beneden de waterval terecht. Boven de waterval is de visstand ongerepter en maak je te midden van een ongekend mooie natuur kans op forse peacock bass, wolfvis, roodstaartmeerval e.v.a.

 


Meer informatie over deze reis vind je hier                                   



Colombia 28 januari t/m 8 februari 2021

In Colombia komt de grootste peacock bass ter wereld voor. In 2021 zijn wij de eerste gasten in een totaal nieuwe vislodge. Wij vissen diep in de jungle op locaties waar nog nooit een plug het water heeft geraakt. Deze reis wordt zoveel meer dan ‘alleen maar’ een vistrip, dit wordt een unieke ervaring die je je hele leven niet meer vergeet.

 


Meer informatie over deze reis vind je hier                                   



Kéré Bijagos Guinee-Bissau 18 april t/m 26 april 2021
Eén van de meest bijzondere vislocaties uit ons programma. Een piepklein eilandje met die typerende laid back sfeer. Hier mag je jezelf een week lang Robinson Crusoë wanen. Rondom Kéré mag niet commercieel worden gevist en dat zie je ook direct terug in de hengelvangsten, want die zijn hier ongekend. Kantvisserij, vliegvissen, kayakvissen (kosteloos), popperen of jigging, tarpon en bootvisserij. Alles is hier mogelijk

 

Meer informatie over deze reis vind je hier                                    




Verder informatie:
Tight Lines Visreizen
tel 0180-434788
www.tightlines.nl
info@tightlines.nl
Je vindt ons ook op Facebook