image description

Pro-Perch.nl nieuwe hoofdsponsor van Streetfishing Nederland

Persbericht Streetfishing Nederland

Pro-Perch.nl nieuwe hoofdsponsor van Streetfishing Nederland

Streetfishing Nederland is verheugd om Pro-Perch.nl voor te stellen als een hoofdsponsor van Streetfishing Nederland. Pro-Perch.nl gaat voor de wedstrijd in Den Haag op 18 september aanstaande een fantastisch prijzenpakket verzorgen voor de podiumplaatsen en grootste roofvissen. Inschrijven is mogelijk tot en met 16 september.

Pro-Perch is dé enige webshop in Nederland volledig gespecialiseerd in Streetfishing en het aanbod in hengels, kunstaas en overig Streetfishingmateriaal wordt als maar groter. Bekende merken zoals Crazy Fish, HTO, Spinmad zijn vertegenwoordigd, maar ook minder bekende merken met een mooi assortiment zoals Fishup, Major Craft en Varivas. Neem dus een kijkje op www.pro-perch.nl.



“Wij van het bestuur zijn blij met Pro-Perch.nl als hoofdsponsor van de Streetfishing Den Haag wedstrijd. Streetfishing is booming vooral bij de jeugd, en nu is er een 100% in Streetfishing gespecialiseerde webshop met aantrekkelijk geprijsd materiaal voor de beginner, maar ook voor de gevorderde visser die zich volledig richten op streetfishing en juist kwalitatief hoogstaand materiaal gebruiken. Met Michael Schaefer, eigenaar van Pro-Perch.nl, willen wij graag een mooie samenwerking mee aangaan”. Aldus voorzitter Haakon Nadorp. 



Over Streetfishing Nederland:
De vereniging Streetfishing Nederland powered by DSA (voorheen bekend als de Dutch Streetfishing Association) zijn de oprichters van het fenomeen Streetfishing in Nederland. De vereniging organiseert jaarlijks minimaal acht wedstrijden in grote steden in Nederland.

Aan de wedstrijden doen de echte Streetfishing cracks uit bijvoorbeeld. Nederland, Duitsland, België en mee. Veel cracks zijn als prostaffer verbonden aan bekende hengelsportmerken die inspringen op het fenomeen streetfishing.

Naast het organiseren van de wedstrijden promoot de vereniging ook Streetfishing op de nationale hengelsportbeurzen. Hengelsportverenigingen of andere organisaties kunnen ons benaderen voor presentaties en workshops. Streetfishing Nederland is dè autoriteit op het gebied van Streetfishing.

Wil je meer weten over de activiteiten, lidmaatschap en de wedstrijden van Streetfishing Nederland, neem dan een kijkje op de Facebookpagina Streetfishing of op de website www.streetfishing.nl.

ANDEREN LAZEN OOK