Pro line - Rig Range

Pro line - Rig Range

Pro Line introduceert de Rig Range, een geheel vernieuwd End Tackle pakket dat vanaf nu verkrijgbaar is in de beter gesorteerde winkels. Dit End Tackle Pakket bevat een aantal nieuwe en zeer interessante producten.

N-Gen PTFE coated Carp Hooks
Deze haken zijn voorzien van een PTFE coating, die er voor zorgt dat de haak nog gladder en scherper is, zodat de haak zich beter prikt in de bek van de karper. Bijkomend voordeel is dat de haak door de matte coating minder opvalt onder water. Binnen de N-Gen Serie  zijn de volgende modellen verkrijgbaar: N-Gen 3, N-Gen 5, N-Gen 7 en de N-Gen Chod. Alle haken zijn leverbaar in de maten 6 en 8.



Undercover
Undercover is een 12yarn gevlochten Leader Materiaal gemaakt van Goretex® vezels, zodat het meteen afzinkt naar de bodem. Deze Leader is nagenoeg zo zwaar als Leadcore, maar bevat geen loodkern. Dit maakt hem extreem soepel waardoor hij de contouren van de bodem perfect zal volgen. Wat juist dit materiaal uniek maakt is zijn natuurgetrouwe kleur die perfect wegvalt tegen de bodem. De Undercover Leaders worden geleverd in de kleuren Camo Green en Camo Brown. Naast Leadermateriaal biedt Pro Line ook kant en klare Undercover Leaders aan, verkrijgbaar als Undercover Looped Leaders en Undercover SF Leaders.



Soft Shell
Een van de unieke producten binnen dit pakket is de Soft Shell, het eerste 8-yarn gevlochten gecoate onderlijnmateriaal op de markt. Deze vlechttechniek zorgt ervoor dat het onderlijnmateriaal veel dunner, ronder en gladder is dan normaal gevlochten dyneema. Hierdoor is het veel moeilijker waar te nemen door de karper. De mantel is semi stijf en gemakkelijk te strippen.



Het grote voordeel is dat je de mantel niet hoeft te stomen, simpel tussen de vingers strekken is voldoende! Daarnaast is Soft Shell ook nog eens perfect zinkend en voorzien van de Camo technologie, waardoor het mooi wegvalt tegen de bodem. Soft Shell worden geleverd in gemakkelijke spooldispensers van 20mtr in de kleuren Camo Geen en Camo Brown en heeft een breeksterkte van 25lbs.

Bungee Rig
De Bungee Rig is gemaakt met de betrouwbare N-Gen 7 haak. Door zijn elasticiteit en het blow back systeem is deze rig zeer moeilijk uit te spuwen. Deze Rigs worden geleverd per 2 stuks in de haakmaten 6 en 8. Het unieke aan deze onderlijn is dat je zelf de elasticiteit eenvoudig kan verstellen, het is een onderlijn waar je zelfs in de moeilijkste omstandigheden op kan vertrouwen.



Dat deze kant en klare onderlijn zijn werk prima doet dat blijkt wel uit de vangsten van o.a. Kristof Dresselaerts. Net terug van een zeer geslaagde sessie in Frankrijk ging hij zijn geluk beproeven op het Albert Kanaal. Dit resulteerde in een prachtige schub van 15,8kg gevangen op de Bungee Rig….


Dit resulteerde in een prachtige schub van 15,8kg gevangen op de Bungee Rig….

Voor meer informatie kijk op www.proline.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -