Pro Line natuurlijk weer op Carp 2012

Persbericht Pro Line Products

Pro Line natuurlijk weer op Carp 2012

Ook dit jaar is Pro Line natuurlijk weer aanwezig op dé karperbeurs in Zwolle. Op de grote promotiestand is het complete 2012-assortiment terug te vinden. Daaronder ook enkele hele mooie nieuwe producten, zoals de Particle Range en de gloednieuwe Furious 5.

Alle producten van Pro Line zullen verkocht worden bij hengelsport De Stek uit Eindhoven op het Pro Line Plein naast de promotiestand. Natuurlijk zijn er weer enkele hele interessante beursaanbiedingen!

Nieuw: De Particle Range
Met een zeer complete range aan aasproducten kon een serie kant-en-klare particles eigenlijk niet meer ontbreken binnen het assortiment van Pro Line. Nieuw voor 2012 is dan ook de Particle Range, waarbinnen zes verschillende soorten particles worden aangeboden. Deze houdbare particles worden geleverd in een praktische vierkante pot van 2000ml. Het grote voordeel van de particles van Pro Line is dat de potten hersluitbaar zijn.

Ze zijn dus ideaal om als back-up mee te nemen in de vistas, wanneer de karpers eens een dag geen zin hebben in een boilie. De particles zijn luchtdicht verpakt en klaar voor gebruik, we hoeven dan ook geen vocht mee te leveren en u krijgt echt waar voor uw geld. Wanneer je de verpakking na het openen goed sluit, blijven de particles nog maanden lekker vers van geur en smaak.
 
Binnen de Particle Range bieden we de volgende gekookte granen: Hennepzaad, Chilli Hennep, Maïs en Tijgernoten. Daarnaast bieden we ook een Party Mix. Dit is een niet-alledaagse mengeling van verschillende kleine zaden die zorgen voor een waar feest onder water! Tot slot hebben we een Spod Mix opgenomen, welke een mengeling bevat van gekookte hennep, tarwe, maïs en tijgernoten. Lekker makkelijk zodat je hem zelf niet hoeft te mengen. De particles van Pro Line zijn dus ideaal, lekker gebruiksvriendelijk en daarnaast ook nog eens zeer prijsconcurrerend!


Beursaanbieding Particle Range: per pot:  € 10,-, 6 potten: € 50,-

Nieuw: Furious 5
Een jaar van intensief testen in binnen- en buitenland heeft geresulteerd in het nieuwe paradepaardje van Pro Line. Deze donkerbruin gekleurde boilie bevat een grote diversiteit aan zoet smakende kruiden. De boilie bevat geen flavours, maar de natuurlijke etherische oliën van kruiden die zorgen voor een zeer goede instant respons. Op alle wateren waar deze boilie is ingezet heeft hij vis opgeleverd, en dat zegt meer dan genoeg! 

De smaak van deze boilie is overweldigend, waarbij het zoete van de kruiden nog eens extra wordt versterkt door wat Haiths Robin Red®. Om de smaak van de Furious 5 af en onderscheidend te maken, is er een geheel uniek ingrediënt aan toegevoegd. De boilie bevat namelijk mosterdzaad, wat lekker scherp is en een uitstekend Amino-profiel heeft. Heb je eens geen tijd voor een uitgebreide voercampagne, dan weet je op welke boilie je dit jaar kan vertrouwen!

Van de nieuwe Furious 5 is er een compleet pakket aan verschillende producten verkrijgbaar, zoals je van Pro Line gewend bent, zodat je het aas optimaal in alle situaties in kan zetten. Deze gloednieuwe smaak van Pro Line is vanaf nu verkrijgbaar en natuurlijk ook te bewonderen op de stand tijdens Carp Zwolle.


Beursaanbieding Furious 5: Gratis Furious 5 Baseballcap bij een emmer Furious 5 Boilies.

Extreme Fieldtesting - The Movie
Naast enkele interessante beursaanbiedingen wordt tijdens Carp Zwolle ook de nieuwe film van Team Pro Line getoond. Een film door karpervissers, voor karpervissers, bol van de praktische informatie en bruikbare tips.

Buiten dat hij op Zwolle wordt getoond, is de film ook vanaf 1 februari te bekijken op YouTube. We hebben er namelijk voor gekozen om deze film gratis online ter beschikking te stellen, dus lekker meer dan een uur kijkplezier voor tijdens de koude wintermaanden!


Bekijk de trailer van de nieuwe film!

Tight Lines! Team Pro Line - www.proline-products.nl