Primeur op de Visma Soroya Fishing en Visreis.nl werken samen

Primeur op de Visma 

Soroya Fishing en Visreis.nl werken samen 

Door Ron Smits

Tijdens de beurs in Utrecht 2015 is het idee ontstaan en nu op de Visma van 2016 is het een feit. Vanaf 1 maart 2016 werken Marc van Roie van Sørøya Fishing en Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl samen. Zowel Marc als Joris zijn doorlopend op zoek naar het beste voor hun gasten en het was dan ook slechts een kwestie van tijd voordat deze twee professionals elkaar vonden.

Deze unieke samenwerking biedt de Nederlandse en Belgische vissersgasten het beste van twee werelden. Beiden willen nu eenmaal het allerbeste voor de sportvisser. Het is een logische keuze van Joris om met Marc te gaan samenwerken.



De beste kwaliteit op Sørøya is qua locatie en begeleiding toch alleen bij Marc te vinden! De minst windgevoelige locatie en de beste persoonlijke begeleiding maakt dit zowel voor Marc als voor Joris maar uiteindelijk voor hun gasten de allerbeste optie!

Sørøya, waar het wereldrecord kabeljauw staat op 47 kilo, gevangen door één van de gasten van Marc. Marc is zelf houder van Belgische record met een exemplaar van 39 kilo en het aloude Nederlandse record van 37,5 kilo van Sander Pieters.

Heilbotten van meer dan 20 kilo worden er bijna altijd wel gevangen. Het Belgisch record staat inmiddels op 157 kilo en werd tijdens het afgelopen heilbotfestival gevangen. Dit is dus een absolute toplocatie in Noorwegen.

Marc van Roie gaat, door deze unieke samenwerking, nog meer tijd investeren in het begeleiden van de sportvissers op Sørøya. Niet alleen in het gidsen, maar ook in de locatie, hengelsport materiaal, huisvesting, aas en de beste stekken voor het vangen van grote vis. Marc heeft immers een groot voordeel t.o.v. visgidsen, omdat hij er het gehele jaar aanwezig is.

Terwijl Joris zich bekommert om de ondersteuning vooraf met vluchten, informatie, de belangrijke reisgarantie, transfers en eventuele huurauto, zorgt Marc voor een optimale ontvangst en begeleiding van de sportvissers ter plaatse. Met deze combinatie krijg je als gast zowel de belangrijke reis- als (bijna) vangstgarantie.


Niet alleen het gezicht van Marc van Roie, maar ook van Sørøya.

Marc van Roie zette als eerste Belg voet op Sørøya in het noorden van Noorwegen en heeft Sørøya als het Mekka van de grote vissen ontdekt en ook op de kaart gezet, door vele artikelen in magazines.

Sinds 1972 heeft Marc vele plaatsen in Noorwegen bevist en heeft zich definitief in 2005 op Sørøya gevestigd, omdat volgens Marc dit de allerbeste stek is voor grote vis. Deze kennis is een garantie voor een onbezorgde visvakantie.

Joris Nieuwenhoff is dit jaar al weer 10 jaar bezig als reisorganisator en is bovendien zelf een verwoed sportvisser, die veel van de locaties zelf bezoekt en bevist. Hierdoor heeft ook Joris een schat aan vis/reis ervaring en kennis, die hij graag deelt met de sportvissers, die bij hem een visreis boeken.


Joris Nieuwenhoff het gezicht van Visreis.nl
.

Een unieke samenwerking van Joris en Marc met misschien wel de belangrijkste garantie: een geweldige, onbezorgde visvakantie voor u als sportvisser, die al begint met het boeken van één totaal verzorgd pakket. Als aandenken van uw visreis naar deze prachtige locatie ontvangt u bij Visreis.nl een persoonlijk voor u samengesteld fotoboek met de mooiste foto’s van uw eigen visvakantie.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -