Prijzen Tight Lines Cup 2011 voor KiKa

Persbericht Tight Lines Visreizen

Prijzen Tight Lines Cup 2011 voor KiKa

Van 22-29 juni werd in Puerto Mogán op Gran Canaria de Tight Lines Cup, editie 2011, gehouden. Evenals in 2009 werd de cup ook nu weer gewonnen door het Haagse team the Indians, bestaande uit Dennis Blok en Peter Hofland.

Na afloop van het toernooi gaven de winnaars aan dat zij graag hun gewonnen prijzen beschikbaar wilden stellen aan KiKa. KiKa staat voor KInderen Kankervrij en werft fondsen voor onderzoek waarmee versneld therapieën beschikbaar worden gemaakt voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker.

Dit nobele initiatief werd door de andere prijswinnaars direct met open armen ontvangen en ook zij stelden hun prijzen graag ter beschikking..

Ook onze sponsors steunen deze actie van harte. Vandaar dat alle verkoopbare prijzen nu middels een veiling worden aangeboden op de Tight Lines website. U kunt eenvoudig bieden op de prijzen door een mailtje te sturen naar Tight Lines

Wel is besloten aan elk artikel een minimum prijs te verbinden en meer bieden dan de Going winkelprijs is beslist niet verboden! Ook zonder dat u iets koopt zijn giften welkom;  het gaat tenslotte om steun aan KiKa. Voor zover van toepassing worden alle artikelen onder volledige garantie geleverd. 

Belangrijk.
De veiling wordt gesloten op 4 november a.s. De prijzen worden uitgereikt tijdens de Hengelsportbeurs te Utrecht van 11 t/m 13 november.

Plaats uw bod d.m.v. een E-mail naar info@tightlines.nl  

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -