Preview Zeehengelsport 339

Persbericht Hengelsporthuis  

Preview Zeehengelsport 339 

Vanaf donderdag 5 februari belandt de eerste uitgave van de 34ste jaargang van Zeehengelsport magazine in de brievenbussen van de vele duizenden abonnees in Vlaanderen en Nederland.

Rond komend weekend zal het nieuwe magazine vervolgens ook te koop zijn in de boekwinkel en kiosk en langs de kust eveneens in diverse hengelsportspeciaalzaken.



In Zeehengelsport no. 339 veel aandacht voor de zoute wedstrijdvisserij. De bondscoaches namens Sportvisserij Nederland Henri Karremans en Arthur van Tienen berichten over de prestatie van onze wedstrijdtoppers in de diverse Nederlandse Kampioenschappen en de Topcompetities.

In de rubriek Team in de Spotlights richt de aandacht zich dit keer op het bekende en zeer succesvolle strandvisteam van SPRO/Gamakatsu.

Vanzelfsprekend komen ook de bootvissers aan hun trekken, met bijvoorbeeld zeer lezenswaardige bijdragen van Frits Kromhout van der Meer over de nieuwe Dragonfly van Raymarine en van ex-voorzitter van de Deltavissers Arie de Lange over de praktische toepassingen van de karterings software van Insight Genesis bij bijvoorbeeld het wrakvissen.



In een fraaie reportage wordt een einde gemaakt aan de spraakverwarring rond ombervissen en knorrepossen langs onze kust en natuurlijk zijn er al die bekende en veelgelezen vaste rubrieken zoals een (weer zeer smakelijke!) Panvisser, de Vangstbarometer en de thuishaven voor de zeer talrijke Vlaamse lezers: de Belgische Kroniek.



Ontvangt u dit enige zilte magazine van de Lage Landen (nog) niet, of kunt u bij u in de buurt geen verkooppunt vinden, dan geldt er momenteel een aantrekkelijke abonnementsaanbieding.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -