Preview Beet januari 2017 (1)

Preview Beet januari 2017 (1) 

Op de cover prijkt de bondscoach van ons nationale visteam; Jan van Schendel. Hij zet een nieuwe trend in het vislandschap: Cityfishing! Streetfishing is natuurlijk al jarenlang een bekend en hip fenomeen waarbij er op alles wat rooft middenin de stad wordt gevist. Bij Cityfishing draait het om de niet rovende.

En nu blijkt dat vele stadskernen een visbestand bevatten om van te smullen… Niet normaal! Naast aandacht voor deze prachtige visserij heeft de redactie een enorm interessant artikel op poten gezet.

Wat is nu het meest effectief bij zelfhaaksystemen? Kort, lang of ertussenin? Op een Nederlands openbaar parkwater zoeken Mark Pijnappels en Stef Jansens het voor jullie uit!


Over niet al te lange tijd is Frederik Vandoren waarschijnlijk net zo’n bekende naam als Dieter Friederichs nu! Aan talent geen gebrek. Jong België versus Oud(er) Nederland Een jong getalenteerd Vlaams visser genaamd Frederik Vandoren ziet de uitdaging wel zitten; hij durft zijn vaste hengel wel te kruisen met gelauwerd wedstrijdvisser Dieter Friederichs van Shimano.

Aan de oevers van de vijver van de Walvissers te Hamont (België) voeren zij een epische strijd op. Wie er uiteindelijk aan het langste eind trekt en belangrijker misschien wel: waarom? Dat lees je natuurlijk in het januarinummer van Beet magazine!

Het gemak, de precisie en de vanzelfsprekendheid waarmee Dieter alles doet… Hier is een ervaren rot aan het werk!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Beet-Rovers Januari 2019
rudy.van.duijnhoven -
image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -