Première DVD Sportvisacademie Zwolle op Carp 2013

Première DVD Sportvisacademie Zwolle op Carp 2013

Op 2 en 3 februari is het weer tijd voor Europa’s grootste karperbeurs: Carp Zwolle 2013. En op de grootste karperbeurs is de aanwezigheid van de grootste Sportvisacademie van Nederland een logisch gevolg.


Première DVD

Studenten van Sportvisacademie Zwolle nemen een deel van de organisatie van Carp Zwolle 2013 voor hun rekening en bemensen bovendien hun eigen stand. Op de stand leggen studenten uit wat de opleiding precies inhoudt en vindt de officiële première plaats van de promotiefilm over Sportvisacademie Zwolle. Deze DVD is gemaakt door derdejaars studenten in het kader van hun studie.


De DVD wordt op Carp Zwolle voor het eerst vertoond.

Karpervisser Roelof Schut is vaste docent aan Sportvisacademie Zwolle. Hij is onder meer redacteur van het populaire karperblad Spiegel Magazine en consultant van JRC/Gulp Carp en legt de optimale verbinding tussen school en praktijk. Dat is erg belangrijk bij het volgen van een beroepsopleiding. Hij heeft veel werkervaring in de professionele hengelsport, bij de overheid en in de commerciële sector. Een sportvisser kan zich niet meer wensen!

Als je naar Carp Zwolle gaat, loop dan even langs de stand van Sportvisacademie Zwolle en bekijk de promotiefilm. Maak kennis met de mooiste beroepsopleiding (niveau 3 en 4) die een sportvisser kan volgen!


Roelof Schut legt de verbinding tussen school en praktijk.

Voorlichtingsdagen
Binnenkort organiseert Sportvisacademie Zwolle voorlichtingsdagen. De voorlichtingsdagen worden georganiseerd op vrijdag 8 februari van 18.00 tot 21.30 uur en op zaterdag 9 februari van 09.30 tot 13.00 uur.

Sportvisacademie Zwolle is gelegen aan Koggelaan 7 te Zwolle. Er is een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Sportvisacademie Zwolle is onderdeel van AOC De Groene Welle. Algemene informatie over de school is te vinden op www.groenewelle.nl.

Binnenkort meer over Sportvisacademie Zwolle op Karperwereld Online.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -