Predator Tour ligt stevig op koers!

De Predator Tour ligt stevig op koers!

Het gedurfde initiatief van Pike Masters Lures om een voor  Europese begrippen enorm wedstrijdevenement op Roofvis te organiseren krijgt steeds meer vorm. De landen waar de wedstrijden respectievelijk in 2009, 2010 en 2011 worden gehouden zijn inmiddels bekend en ook de fantastische hoofdprijzen zijn gegarandeerd voor de deelnemers.

 

Steeds meer sponsoren sluiten zich aan en het totale prijzen pakket op dit moment is reeds indrukwekkend en groeit nog steeds. Ofschoon de eerste wedstrijd in het voorjaar (mei) van 2009 in Noorwegen wordt gehouden, zijn de voorbereidingen reeds in volle gang en ziet het er allemaal zeer fraai uit. Zoals het er nu naar uit ziet is er nooit eerder een tournooi van deze omvang op Roofvis in Europa georganiseerd.


De Predatortour wordt gehouden op basis van C & R. Van de gevangen vissen moet een foto worden gemaakt. Naar aanleiding van dit evenement heeft PML daarvoor een speciale website geopende waar alle wetenswaardigheden, reglement, locaties, prijzen en sponsors op staan vermeld. Info: http://www.predatortour.com/



ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -