Predator Tour Ireland 2012 Lough Derg

Persbericht Predator Tour 2012 Ireland

Predator tour Ireland 2012 Lough Derg

Normaal heb je elk jaar in de derde week van September de Pike Challenge op het mooie Lough Derg in Ierland, maar na 22 jaar  heeft de organistatie besloten er mee te stoppen. Niet geheel zonder reden want elk jaar werd het minder, van mooie feestavonden naar uiteindelijk een prijsuitreiking in een  locale kleine pub. Jammer maar helaas!

Daar ik het toch wat zonde vond heb ik nog geprobeerd deze westrijd over te nemen. Maar er zaten duidelijk te veel haken en ogen aan en misschien dat ze er over twee jaar nog eens over gingen nadenken om het toch weer te organiseren, vertelde ze mij later en dat zag ik niet echt zitten!

Ondertussen was ik wel al bezig om sponsors te zoeken en zo kwam ik in gesprek met Evert Oostdam the main man van de Predatortour ons allen bekend om een prijs beschikbaar te stellen. Daar ik zelf al diversen malen een week vissen in Ierland bij fisHerman weg gaf aan deze pracht wedstrijd. Zijn antwoord daarop was: “Herman ik heb een prachtidee, ik spring in het vliegtuig en leg je alles uit in Ierland.” (Was zeer benieuwd).

Bij aankomst in Killaloe lag al snel het plan op tafel om een zusje te creëren van de Predatortour maar dan een jaarlijks evenement in Ierland en geheel ter verantwoording van ondergekende, ik dus :o). De drie dagen dat Evert hier was zijn we uiteraard niet alleen aan het armpje drukken geweest en hebben we nog even wat fieldtests gedaan met wat hengelen en kleiduiven schieten waar we beiden duidelijk van genoten.


Prachtig vissen op Lough Derg.


Hij kan best wel vissen die Evert.


Kleiduiven schieten in het Ierse landschap.

De kogel is door de kerk (kleiduif) en zo hebben we besloten om met de Predator Tour Ireland van start te gaan en deze zal plaats vinden op 24, 25 en 26 September 2012. Deze beslissing is genomen net begin Maart dit jaar en dus een vrij kort termijn om sponsors te vinden en het e.e.a. te organiseren maar op dit moment al diversen sponsors en media ondersteuning met zeer mooie prijzen en niet eentje onder de 500 euro. Uiteraard verwacht ik nog een paar prijzen maar tot op dit moment ben ik al ruim tevreden met wat er al is binnen gekomen.


Het publeven in Killaloe is altijd gezellig.


Lough Derg op zijn mooist.

In Ierland krijg je ook vaak een extra prijs voor de grootste vis en heb dat ook maar ingevoerd, alleen met het verschil dat je een prijs krijgt voor de grootste snoek, baars en forel, dus wel 3 extra prijzen. Verder zal deze viswedstrijd een copie zijn van de Predatortour met al zijn perfecte regels met hier en daar een kleine (Ierse) aanpassing.

Geen gigaboot als eerste prijs, dat is niet te verwezenlijken in zo’n korte tijd en al helemaal niet in Ierland waar het vrij slecht gaat met de economie. Het inschrijfgeld voor een team is dan ook aanzienlijk lager, namelijk 300 euro voor een team bestaande uit 2 personen, maar wel een top 10 aan prachtige prijzen en natuurlijk voor de grootste eer: een cup met de grote oren. Daar hebben we geen elftal voor nodig.


Home of the Predator tour Ireland 2012.

Huidige sponsers

1 week vissen in zweden voor 1 team van 2 personen.
http://www.edsleskogswardshus.se/

1 week vissen in Nederland voor 1 team van 2 personen.
http://www.demariahoeve.nl/

1 week vissen in Ierland voor 1 team van 2 personen.
http://www.irishfishingtours.com/ i.s.m. http://www.loughderghouse.ie/

3 overnachtingen 2 dagen Zeevissen in Ierland voor 1 team van 2 personen.
http://www.fishandstay.com/

2 Super  bellyboten  High & Dry DLX II voor 1 team van 2 personen.
http://www.macfishing.nl/ i.s.m. http://www.weirdfisherman.ie/

2 Lowrance Elite  gps fishfinders
http://www.hollandnautic.nl/  i.s.m. http://www.fisherman.nl/

1000 euro fishingtackle verdelen over de deelnemers.
http://www.monarch-dok.com/

500 euro fishingtackle for 1 team van 2 personen.
http://www.bftshop.nl

3 fishfinders voor de 3 grootste vissen snoek, baars en forel
http://www.condor-international.be/

Rozemeijer fishing tackle 500 euro verdelen over de deelnemers.
http://www.rozemeijer.com   i.s.m. http://www.weirdfisherman.ie/

1 team een gratis deelname ticket voor de Predator Tour 2013, deze kunt u in Ierland Lough Derg of in Nederland Volkerak inzetten.

Barbecue etc. op de prijsuitreiking op super locatie aan de rivier de Shannon in Killaloe.
http://www.facebook.com/flanagans.killaloe

Andere vrije artikelen als Predator Tour Caps, fishingtackle etc.

Ierse pub in Killaloe geven al de deelnemers 2 avonden 1 gratis pint of beer.
http://www.facebook.com/anchorinn.killaloe


Bruine forel in september moet geen probleem zijn.


U kunt zeker grote snoeken verwachten.

Andere prijzen zijn nog in onderhandeling daar ik maar 5 maanden te tijd heb gehad, dus ik verwacht nog wel iets in de aankomende maand!

Ierland is een land apart zoals de meesten wel weten en heeft een hoop te bieden, ook na het vissen zit je hier in een heel andere wereld en wat is er nu gezelliger dan een Ierse pub en de inwoners? Het historische dorp Killaloe waar we de wedstrijd starten zal u zeker bevallen.

Dat ik niet alleen de Predator Tour Ierland organiseer is bij vele vissers/vakantiegangers wel bekend. Kijkt u maar eens op mijn website www.fisherman.nl waar u een goed verzorgde visvakantie kunt houden eventueel in combinaties met wandelvakanties of een dagje of  kleiduiven schieten midden in het Iers landschap, het is allemaal mogelijk. Ik woon zelf al ruim 9 jaar in Ierland en vis hier nog langer, ik ben dus elke dag u aanspreekpunt en kan dan ook snel reageren op al u wensen, het tv-programma  “red mijn vakantie”  zal dus niet nodig zijn haha, eventjes het weer buiten beschouwing gelaten.

Wij kunnen de accommodatie voor de Predator Tour Ireland voor u regelen of u nu met eigen boot deze kant op komt of alles hier wilt huren. Self-cateringshuis of lekker makkelijk en gezellig in een Bed and Breakfast overnachten, alles is mogelijk. Voor meer informatie en eventuele wensen neem contact met mij op en zal u vragen spoedig beantwoorden.

Voor meer informative en beter omschreven prijzen kunt u de Predator Tour Ireland facebook pagina een LIKE geven zodat u elk nieuws gelijk binnen krijgt en alles kunt bekijken.

Voor de volgende wedstrijd in 2013 heb ik gelukkig een jaar de tijd om alles te regelen, hou het dus goed in de gaten en zal zeker proberen deze prijzenpot te overtreffen.

Met vriendelijke visgroet,

Herman Molenaar
www.fisherman.nl

ANDEREN LAZEN OOK