image description

Predator Challenge 2019

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren Nautische Unie Hunfeld BV, Henry’s Hengelsport en Visgids Groningen de Predator Challenge 2019. De drie ondernemers vonden het hoog tijd voor een unieke roofviswedstrijd binnen de grenzen van de provincie Groningen. Samen met een aantal bevlogen vrijwilligers organiseren zij de Predator Challenge 2019. 

Challenge
Het unieke (ofwel Challenge) aan deze roofviswedstrijd is dat er op meerdere aangewezen wateren gevist wordt. De wateren waar gevist gaat worden zijn het Oldambtmeer en het Schildmeer. Door loting op de dag van de wedstrijd wordt bepaald wie op welk water gaat vissen. Er gaan 30 boten naar het Oldambtmeer en 20 boten naar het Schildmeer. Ruilen van toegewezen water is niet mogelijk.  Per water is er een marshallboot van de wedstrijdleiding aanwezig.

Lure Only
De Predator Challenge is een Lure Only wedstrijd. Er mag alleen met kunstaas worden gevist en het is niet toegestaan om met dood aas te vissen. Alle technieken vanuit de boot zijn verder toegestaan.

Aantal deelnemers/boten
Maximaal 50 boten met 2 vissers per boot (niet meer en niet minder) kunnen aan deze Predator Challenge deelnemen. Schrijf je snel in want vol is ook echt vol! De boten worden in de ochtend gecontroleerd. De boten worden voorzien van een label aan de motor. Alleen boten voorzien van label mogen deelnemen aan de Predator Challenge.

Kosten
De kosten voor deelname zijn €65,00 per boot. Aanmelden kan alleen via de website van Visgids Groningen. Lees voor je je gaat inschrijven het  wedstrijdreglement  goed door.

Er wordt gezorgd voor:

  • koffie bij ontvangst
  • meetlint/plank
  • vangststickers
  • een prachtige, goed gevulde prijzentafel
  • een warm buffet na de wedstrijd

Voor meer informatie kijk op: www.visgidsgroningen.nl

ANDEREN LAZEN OOK