Poseidon samen met Eumer op Fair for Lure & Fly 2011

Persbericht Fair for lure and fly

Poseidon samen met Eumer op Fair for Lure & Fly 2011

Op de 2011-editie van de Fair for Lure & Fly te Maurik zal Poseidon, samen met de Finse firma Eumer, aanwezig zijn met een stand om de nieuwe producten van Eumer en Poseidon te presenteren en demonstreren.

Eumer heeft op de Efttex de publieksprijs gewonnen met hun SPINTUBES. Dit zijn tubevliegen, gebonden op verzwaarde lichaampjes, speciaal voor de spinhengel. Op deze manier kun je nu ook met de spinhengel vissen met een vlieg. Er zijn verschillende series, van de grootste PIKETUBES van 35 gram tot de kleinere MINNOW en LEECH types van respectievelijk 6 en 4 gram. De spintubes zijn inzetbaar voor baars, snoekbaars, roofblei, zalm, forel, en natuurlijk snoek.

Het nieuwe Finse record snoekbaars werd tijdens het proefvissen met deze nieuwe kunstaasjes gevangen, een direct bewijs van de vangkracht… Op de Fair wordt er uitgebreid uitleg gegeven over deze nieuwe kunstaasjes, je kunt zien hoe je ze eenvoudig zelf kunt maken, en (als het een beetje meezit) kun je ze nog terplekke uitproberen ook!

Verder op de stand van Poseidon aandacht voor de laatste nieuwe aanwinsten in het assortiment, onder andere de spectaculaire nieuwe reel van Vosseler, de TRYST, die ook al een Efttex award in de wacht sleepte. Daarnaast de economy serie Trout Bum Ghost netten van topmerk Brodin.



Ook presenteert en demonstreert men de nieuwe tippet lijn van ASSO, de Ultra fluorocarbon coated nylon, die de voordelen van nylon en fluorocarbon combineert in één geweldig leadermateriaal. Echt ‘the best of both worlds’ : ASSOciaal sterk, vrijwel onzichtbaar, soepel én een zeer hoge knoopsterkte. En heel betaalbaar! Kom dus zeker even een kijkje nemen op de stand!

Voor nog meer informatie, ga je naar: www.poseidonflyfishing.nl