POS gaat over in Sportvisserij MidWest Nederland

Persbericht Sportvisserij MidWest Nederland

klik om naar de website te gaanPOS gaat over in Sportvisserij MidWest Nederland

In mei 2011 zijn de hengelsportfederaties Gooi en Eemland e.o. en Sportvisserij Noordwest Nederland gefuseerd. Federatie Gooi en Eemland e.o. is opgeheven en Sportvisserij Noordwest Nederland heeft als verkrijgende federatie haar naam gewijzigd in Sportvisserij MidWest Nederland.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo en dat staat bovenaan dit bericht. Deze fusie is de laatste stap in het samenvoegen van de vijf federaties in het midden en westen van Nederland. De POS is opgericht als tijdelijke werkorganisatie om de professionele belangenbehartiging voor de hengelsportfederaties gezamenlijk te verzorgen.

Nu er één federatie is gerealiseerd, is het niet zinvol meer om daarnaast een werkbureau als aparte rechtspersoon met een eigen bestuur in stand te houden. Daarom is besloten om de activiteiten van de stichting POS per 1 januari 2012 als federatiekantoor van Sportvisserij MidWest Nederland voort te zetten. Alle rechten en plichten van de POS worden door Sportvisserij MidWest Nederland overgenomen.

De medewerkers van het nieuwe federatiekantoor zullen zich, net als voorheen bij de POS, enthousiast en met grote deskundigheid inzetten voor de belangen van alle sportvissers. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor alle sportvisserijzaken. Voor vragen belt u nog steeds met het kantoor in Uitgeest: 0251-318882 of stuurt u een email naar info@sportvisserijmidwestnederland.nl.

Meer informatie over Sportvisserij MidWest Nederland vindt u op www.sportvisserijmidwestnederland.nl.

Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur van Sportvisserij MidWest Nederland,
B.C. Schotanus,
Secretaris.