PML Travel goes Senegal

PML Travel goes Senegal (N’ Gor) 

N’ Gor ligt direct met het strand aan de Atlantische Oceaan en geeft een fantastisch uitzicht op N’ Gor eiland. Hier vandaan zijn er directe afvaarten (vanaf het strand) voor de hengelsportexcursies.

Het visseizoen loopt van juni tot december en er kan dan ver uit de kust gevist worden (Big Game) op: blauwe marlijn, zeilvis, dolphin vis en geelvin tonijn. Ook bestaat de mogelijkheid om onder de kust te vissen (little trolling) op: tonijn (hele jaar rond), barracuda en red snapper. Er kan gekozen worden uit twee soorten boten: een open boot van 9 meter lengte of een catamaran van 10 meter lengte.

Deze bestemming beschikt over vier kamers. Voor het comfort van de reizigers is elke kamer uitgerust met airconditioning, satelliet TV, internetverbinding, individuele badkamer en douche. Wanneer men niet alle dagen wil vissen en toch (met het gezin) op het water wil verblijven, dan bestaat er de mogelijkheid om een rondvaart onder de kust te maken langs het prachtige strand, de rotspartijen en scheepswrakken in de omgeving van N’ Gor strand. Dit kan zowel overdag alswel in de avonduren. Dit zijn de zogenaamde “Sunset Journeys”.

Ook bestaat de mogelijkheid om met een rondvaart “Offshore” te gaan. Er wordt dan ver de oceaan op gevaren en de schipper leidt je dan naar de dolfijnen, bruinvissen, zwaardvissen, tonijnen, etc.

Er is tevens een restaurant, genaamd “La Cabane du Pêcheur” en hier serveert men zeven dagen per week ontbijt, lunch en diner. De bar is elke dag open van 7 uur tot 23.00 uur.

Voor prijsinformatie en een uitgebreide impressie van deze trip, bezoek de website van PML Travel.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Federatief Kampioenschap Kustvissen
Willem Moorman -
image description
Verscholen tussen de weilanden
Willem Moorman -
image description
21% SUPER SALE DAGEN
Willem Moorman -