PML-nieuws op de Fair for Lure & Fly



Persbericht
Pike Master Lures

PML-nieuws op de Fair for Lure & Fly

Een vaste gast op de Fair for Lure & Fly, dit jaar in het weekend van 3 en 4 september a.s., is Pike Master Lures. PML gaat het BFT (Big Fish Tackle)- pakket fors uitbreiden met onder andere hengels, reels en vistassen. Vanzelfsprekend zullen ook deze producten op het vertrouwde Eiland van Maurik te zien én te koop zijn.

Zo komt Pike Master Lures naar de Fair for Lure & Fly met een nieuwe BFT vistas (Predatorbag), die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die je als sportvissers aan je spullen stelt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 100% waterdichte onderkant? In deze Predatorbag kunt u uw favoriete kunstaas (jerkbaits) zó voor het grijpen weghangen.

Een andere tas in deze serie is de BFT Predator Verticalbag, die speciaal werd ontworpen voor de verticaalvisser. Een tas met afneembare top en alle vakken zijn geheel afsluitbaar. Uitgerust met niet minder dan zes kunstaasboxen en een waterafstotende onderkant.

Ook de zeevisser krijgt meer aandacht, want PML komt met nieuwe ‘zoute’ reels van BFT. De body van deze reel is gemaakt uit één stuk aluminium, dat ‘Type II’ werd geanodiseerd. De reel heeft een remhendel (lever) met brede remschijven voor extra vermogen. De Black Thunder is uitvoerig getest op de zeer sterke heilbot en met goede resultaten. Verkrijgbaar in twee maten.

Tenslotte krijgt ook het hengelpakket fors uitbreiding en komen er van BFT bijvoorbeeld spin-, verticaal & dropshothengels op de markt onder de merknaam ‘Walker series’.

Alle reden dus om op de Fair een kijkje te komen nemen in de stand van Pike Master Lures, een praatje te maken met Evert Oostdam en zijn mannen en de nieuwe producten te keuren. En kunt u niet wachten tot het weekend van 3 en 4 september a.s., kijk dan alvast op www.pikemasterlures.nl.


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -