image description

Pilottrip Colombia

Next level popperen & jiggen, met de mannen van Visreis.nl

Visreis.nl organiseert van 8 t/m 15 februari een pilottrip naar de nieuwe vislocatie in Colombia. Er zijn 2 of 6 plekken beschikbaar. Deze visreis is zeer bijzonder en exclusief want je vist op plaatsen waar niemand anders vist. We gaan zelf met 2 personen en dat betekent dat er nog 2 plaatsen aan boord over zijn.

Roosterfish, Cubera snappers, tonijn, amberjacks, mahi mahi, groupers, snappers, zeilvis en ook marlijn. Wil jij je PR voor deze vissoorten scherper stellen of heb je gewoon zin in een ultiem visavontuur? Dan is dit je kans!

 

We verblijven tijdens het vissen in een privé lodge dicht aan de grens met Panama en alleen wij vissen hier. Het verblijf is op basis van vol pension en ook het hengelmateriaal (exclusief terminal tackle als poppers, stickbaits, jigs en onderlijnen) is inbegrepen. Dus je kan je hengels en reels gewoon thuis laten.


Check hier de film van wat je te wachten staat!

Normaal gesproken kost deze visreis 2695 euro per persoon maar we stellen deze 2 plaatsen beschikbaar tegen kostprijs van 2395,- euro per persoon exclusief vlucht. Wil jij dit super avontuur mee maken? Neem dan snel contact met ons op via info@visreis.nl

Klik hier voor meer informatie: https://www.visreis.nl/bestemmingen/big-game/colombia-pilottrip/

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 368
Willem Moorman -
image description
De DUO Realis Pencil
Willem Moorman -