Pike Master Lures op Outdoor Fair

Persbericht Pike Master Lures

Pike Master Lures op Outdoor Fair 

Op 6 & 7 september staat Pike Master Lures ook weer op de Hengelsport Outdoor Fair in Maurik. PML is al vanaf de eerste beurs een vaste waarde in Maurik. Op de beurs was een grote stand van PML met daarbij het gehele assortiment aan roofvis artikelen te zien. 

Deze beurs heeft PML gekozen voor een geheel nieuwe opzet. Er is gekozen voor een locatie direct aan het water. De ervaren prostaffers zullen met hengels en materialen aan de waterkant aanwezig zijn. Zij zullen zogenaamde “roofvis workshops” geven direct aan de waterkant.


U kunt met al uw vragen terecht bij deze ervaren roofvissers.

U kunt hier al uw vragen stellen op het gebied van roofvissen. Zo kunnen wij de onervaren roofvisser op weg helpen tot aan de ervaren roofvisser. Vragen als hoe vis ik met een werpreel, het maken van een texasrig tot aan het vakkundig lezen van waterkaarten kunt u aan het PML team stellen en daarbij een professioneel antwoord verwachten.

Naast deze workshop kunt u 'proefvissen' op locatie. De prostaffers zullen met hun hengelsportuitrusting aan de waterkant staan en u kunt bij hun de diverse kunstaassoorten, hengels enzovoorts eens uitproberen.

Verder kunt u op de stand van PML ook terecht voor vragen over buitenland reizen. Onderdeel van PML is PML Travel (reisbureau voor hengelsport reizen) Alle genoemde bestemmingen op de website van PML zijn één of meerdere prostaffers geweest en krijgt u zodoende advies op maat.

Ook op het gebied van roofviswedstrijden kunt u bij PML terecht. Het PML team heeft de organisatie van de Predatortour en het Nederlands Kampioenschap Bellyboat vissen in handen.

Samengevat, hebt u vragen over roofvissen? Technische vragen? Kunstaas technieken uitproberen? Buitenland reizen? Lezen van waterkaarten? Wedstrijd vissen? Kom langs op onze stand (nummer 14) en krijg advies op maar van onze ervaren roofvisspecialisten!
Voor meer informatie:

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -