image description

‘’Pike Fever’’

Een spectaculair nieuw snoekboek.

Door Berthil Bos

De bekende bioloog, sportvisjournalist, fotograaf en auteur-Jens Bursell, die in de afgelopen 25 jaar verschillende boeken en honderden artikelen publiceerde in de Europese hengelsporttijdschriften, heeft een indrukwekkend nieuw boek uitgebracht over het snoekvissen "Pike Fever ".

Dit boek bevat tal van nieuwe ideeën en een echt innovatieve benadering van niet alleen rigs en technieken, maar ook Catch & Release methoden. Jens Bursell en zijn co-auteurs injecteren een verfrissende adem van vernieuwing in de internationale Pike scene anno 2019. Met spectaculaire fotografie en een adembenemende lay-out is dit boek niet alleen zeer informatief, maar het laat ook de schoonheid en opwinding van het snoekvissen op een geweldige manier zien, waardoor je direct op jacht wil naar deze prachtige sportvis.

"Pike Fever" is een praktische gids voor alle soorten vistechnieken op snoek. De beginner krijgt de belangrijke basiskennis en ervaren vissers kunnen nieuwe inspiratie vinden voor hun visserij en zelfs specialisten zullen in staat zijn om met dit boek nieuwe geavanceerde technieken te ontdekken en de doelmatigheid van hun visserij tot een geheel nieuw niveau tillen.

Afgezien van een diepgaande dekking van de nieuwste kennis over snoekbiologie, wateren, locatie en een uitgebreide gids voor alle nieuwe methoden op het gebied van kunstaas, vliegvissen en natuurlijkaas, geeft dit meesterwerk ook een gedetailleerd inzicht in hoe u uw ‘’landingstarief’’ kan verhogen. Tegelijkertijd gaat het boek dieper in op revolutionaire nieuwe release-rigs, waardoor je vangsten zullen verbeteren. Stel je voor wat dit voor je vangsten kan betekenen!

Met andere woorden: met dit boek krijgt u alle kennis en inspiratie die nodig zijn om uw visserij te verbeteren. Hierdoor komt u hopelijk een stap dichter bij het realiseren van uw doel om de monster Pike van uw dromen te landen. Dit boek is een must voor elke serieuze snoekvisser en zal ongetwijfeld de hoeksteen zijn van update Pike-kennis op de boekenplank van alle snoekenthousiastelingen in heel Europa

"Pike Fever" kan worden gekocht met handtekening vanaf 10 Oktober via releaserigshop.com, en un-signed na 25 oktober via amazon.com en ebay.com plus de belangrijke boekhandels. Pike Fever wordt tevens gedistribueerd naar alle grote Europese Tackle winkels door Westin Fishing, waar ze vanaf 7 Oktober te koop zijn. De prijs is 39, 9 euro of 35 GBP.

Geniet van het lezen

Hartelijke groeten

Jens Bursell

Het boek is Engelstalig en bevat 376 pagina's, Hardback-en gepubliceerd door outdoor consult: ISBN-978879984232. Met tekst-en fotografische bijdragen van Theis Kragh, Rasmus Ovesen, Henrik Olsson, Søren Beck en Frederik Hansen plus enkele van de toonaangevende hengel fotografen in Europa. "Pike Fever" wordt ook gepubliceerd in het Duits ("hecht-Angeln": ISBN-9783275021765), Zweeds (gäddfeber: ISBN-9788799842339) en Deens (geddefeber: ISBN-9788799842315).

Als je vragen hebt over het boek, neem dan contact op met Jens Bursell op Jens@bursell.dk, TL 0045-30700236

ANDEREN LAZEN OOK