Pike Experience: Toegang en parkeren gratis

Persbericht SNB

Pike Experience: Toegang en parkeren gratis 

Zondag 12 oktober is het zover. Dan wordt in Almere het evenement Pike Experience georganiseerd. Een praktijkgericht roofvisevenement waar van alles te doen, te zien en te beleven is.

Je kunt met de aanwezige visboten mee om te ervaren wat het is om vanuit een boot op roofvis te vissen. Er zijn zo’n 20 boten beschikbaar om uit te varen. Daarnaast kun je natuurlijk vanaf de kant vissen in de jachthaven of de naast liggende stadswateren van Almere.


Tijdens de Pike Experience vindt een grote verloting plaats. Om een aantal grotere prijzen zeker te stellen heeft de vereniging enkele klappers ingekocht bij leveranciers. Je maakt kans op een Mac Adventure bellyboot ter waarde van ruim €600,00 of een Lowrance Elite 5x fishfinder ter waarde van €450,00.



Daarnaast heeft Lund Ijsselsport, Q-Fishing en Mercury Marine nog twee elektro motoren ter waarde van ruim €400,00 beschikbaar gesteld.
Natuurlijk is dit niet alles. Naast deze prijzen zijn er vele hengels, molens, kunstaas en allerlei ander hengelsportmateriaal te winnen.

In die verloting maakt iedereen ook kans op een visdag met een professionele visgids. De Snoekstudiegroep koopt voor dit doel bij de aanwezige visgidsen een visdag in en stelt deze beschikbaar tijdens de verloting.

Je kunt, als je loten koopt, een visdag winnen met de volgende visgidsen:
Bertus Rozemeijer, Mike Dijkstra, Ingmar Boersma en Marc Zitvast.

Je kunt tijdens de diverse demonstraties en voorlichting alles te weten komen over elke denkbare manier van roofvissen. De cracks zijn aanwezig om jou alles bij te brengen wat je dus ook direct in de praktijk kunt brengen op of aan het water.

De vele demonstraties, maar ook de aanwezige workshop gevers met zelfbouw kunstaas maken deze dag samen met bovenstaande mogelijkheden tot een complete roofvisbeleving. Voeg daar de tombola met werkelijk schitterende prijzen en de tweedehands markt van de SNB bij en het feest wordt compleet.

Tijdens de Pike Experience vind je natuurlijk ook weer de beroemde tweedehands markt van roofvisspullen. Dit befaamde onderdeel van de vroegere SNB Manifestatie is uiteraard in ere gehouden. Elke keer weer vind je hier heel veel prachtig spul om je collectie uit te breiden, maar, minstens net zo mooi: Je kunt er gunstig en makkelijk van je overtollige materiaal af.

Neem dus je niet meer gebruikte spullen mee en bied ze te koop aan tijdens de Pike Experience. Om dit allemaal mogelijk te maken en om de SNB een beetje te steunen is 10% van de verkoopprijs voor de organisatie. Je kunt je spullen inleveren vanaf 09.00 uur en de verkoop start vanaf 10.00 uur. Sla je slag door te kopen, te verkopen of allebei!

  • Pike Experience
  • Zondag 12 oktober
  • Haddock Watersport, Archerpad 8-10 in Almere
  • 10.00 – 17.00 uur
  • Toegang en parkeren GRATIS

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -